Cotton Sound (The)

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Cotton Sound (The)
Private companiesWater Transportation • Cotton Sound (The)

Contactgegevens Cotton Sound (The): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cotton Sound (The): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cotton Sound (The)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Eloois-Winkelsestraat 139; 8800; Roeselare (Oekene), België

Telefoon (phone): 051 24 82 80; 0475 55 57 28 (+32-051 24 82 80; 0475 55 57 28) 051 24 82 80; 0475 55 57 28 (+32-051 24 82 80; 0475 55 57 28)

Fax (fax): 051 24 82 80 (+32-051 24 82 80) 051 24 82 80 (+32-051 24 82 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cotton Sound (The): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cotton Sound (The)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cotton Sound (The)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cotton Sound (The), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cotton Sound (The). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cotton Sound (The), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cotton Sound (The). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cotton Sound (The)
Products information Cotton Sound (The)

BTW identificatienummer (tax): BE02081329345
Ondernemingsnummer: 5695556640
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sound systems & equipment - Rental

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cotton Sound (The)
(Get full report from official database of BE for Cotton Sound (The))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cotton Sound (The)
Addition kinds of activities for Cotton Sound (The)

329999. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
519102. Diervoeders | Animal feeds
22739903. Vloerbekleding, textielvezel | Floor coverings, textile fiber
26790203. Ei kartons, gegoten pulp: gemaakt van aangekocht materiaal | Egg cartons, molded pulp: made from purchased material
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental
80999902. Oogbanken | Eye banks

Werken bij Cotton Sound (The): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cotton Sound (The): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cotton Sound (The). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cotton Sound (The). Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van Cotton Sound (The) in sociale netwerken
Look for responds of Cotton Sound (The) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cotton Sound (The). Laat een reactie achter voor Cotton Sound (The). Cotton Sound (The) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cotton Sound (The). Leave a respond for Cotton Sound (The). Cotton Sound (The) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cotton Sound (The) op de google maps. Adres en contacten Cotton Sound (The)
Location of Cotton Sound (The) on the google maps. Address and contacts of Cotton Sound (The)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cotton Sound (The) Cotton Sound (The): CENTEA/NERVO-GILLON | MUTUALITE NEUTRE | MAURICE MIGNON | DE POPPENKAST | GEORGES FR?RE

Other related companies as Cotton Sound (The): CENTEA/NERVO-GILLON | MUTUALITE NEUTRE | MAURICE MIGNON | DE POPPENKAST | GEORGES FR?RE

Cotton Sound (The) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cotton Sound (The), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02081329345. Het bedrijf Cotton Sound (The) bevindt zich op het adres: Sint-Eloois-Winkelsestraat 139; 8800; Roeselare (Oekene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 504,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Disc-jockeys. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Rental.
De hoofdactiviteit van Cotton Sound (The) is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cotton Sound (The) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cotton Sound (The), openstaande posities, locatie van Cotton Sound (The) op de kaart.

Cotton Sound (The) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cotton Sound (The), company assigned to the tax number BE02081329345. The company Cotton Sound (The) is located at the address: Sint-Eloois-Winkelsestraat 139; 8800; Roeselare (Oekene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 504,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Disc-jockeys. List of products are Sound systems & equipment - Rental.
The main activity of Cotton Sound (The) is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cotton Sound (The) is not available. You also can look at reviews of Cotton Sound (The), open positions, location of Cotton Sound (The) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cotton Sound (The), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cotton Sound (The), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cotton Sound (The), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cotton Sound (The), employees, financial statistics.