BOLLEWAARD (DEN)

Contactgegevens BOLLEWAARD (DEN): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOLLEWAARD (DEN): address, phone, fax, email, website, opening hours

BOLLEWAARD (DEN)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 86; 9170; Sint-Gillis-Waas, België

Telefoon (phone): 03 770 55 70 (+32-03 770 55 70) 03 770 55 70 (+32-03 770 55 70)

Fax (fax): +32 (69) 206-74-78 +32 (69) 206-74-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOLLEWAARD (DEN): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOLLEWAARD (DEN)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOLLEWAARD (DEN)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOLLEWAARD (DEN), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOLLEWAARD (DEN). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOLLEWAARD (DEN), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOLLEWAARD (DEN). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOLLEWAARD (DEN)
Products information BOLLEWAARD (DEN)

BTW identificatienummer (tax): BE06390716552
Ondernemingsnummer: 7678039550
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Taverns

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOLLEWAARD (DEN)
(Get full report from official database of BE for BOLLEWAARD (DEN))

Aanvulling soorten activiteiten voor BOLLEWAARD (DEN)
Addition kinds of activities for BOLLEWAARD (DEN)

221111. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
478599. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
33390000. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills

Werken bij BOLLEWAARD (DEN): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOLLEWAARD (DEN): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOLLEWAARD (DEN). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOLLEWAARD (DEN). Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

Zoek naar antwoorden van BOLLEWAARD (DEN) in sociale netwerken
Look for responds of BOLLEWAARD (DEN) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOLLEWAARD (DEN). Laat een reactie achter voor BOLLEWAARD (DEN). BOLLEWAARD (DEN) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOLLEWAARD (DEN). Leave a respond for BOLLEWAARD (DEN). BOLLEWAARD (DEN) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOLLEWAARD (DEN) op de google maps. Adres en contacten BOLLEWAARD (DEN)
Location of BOLLEWAARD (DEN) on the google maps. Address and contacts of BOLLEWAARD (DEN)

Andere gerelateerde bedrijven als come BOLLEWAARD (DEN) BOLLEWAARD (DEN): FORTIS | Collectif Erasme SC | BAEYENS | GELDOF | J.P. LEONET

Other related companies as BOLLEWAARD (DEN): FORTIS | Collectif Erasme SC | BAEYENS | GELDOF | J.P. LEONET

BOLLEWAARD (DEN) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOLLEWAARD (DEN), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06390716552. Het bedrijf BOLLEWAARD (DEN) bevindt zich op het adres: Kerkstraat 86; 9170; Sint-Gillis-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 153,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Disc-jockeys. Lijst met producten zijn Taverns.
De hoofdactiviteit van BOLLEWAARD (DEN) is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOLLEWAARD (DEN) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOLLEWAARD (DEN), openstaande posities, locatie van BOLLEWAARD (DEN) op de kaart.

BOLLEWAARD (DEN) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOLLEWAARD (DEN), company assigned to the tax number BE06390716552. The company BOLLEWAARD (DEN) is located at the address: Kerkstraat 86; 9170; Sint-Gillis-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 153,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Disc-jockeys. List of products are Taverns.
The main activity of BOLLEWAARD (DEN) is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOLLEWAARD (DEN) is not available. You also can look at reviews of BOLLEWAARD (DEN), open positions, location of BOLLEWAARD (DEN) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOLLEWAARD (DEN), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOLLEWAARD (DEN), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOLLEWAARD (DEN), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOLLEWAARD (DEN), employees, financial statistics.