AAA Starchain Productions

Contactgegevens AAA Starchain Productions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAA Starchain Productions: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAA Starchain Productions

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Donk 16; 2650; Edegem, België

Telefoon (phone): 03 440 43 53; 0477 94 01 96 (+32-03 440 43 53; 0477 94 01 96) 03 440 43 53; 0477 94 01 96 (+32-03 440 43 53; 0477 94 01 96)

Fax (fax): 03 440 43 53 (+32-03 440 43 53) 03 440 43 53 (+32-03 440 43 53)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAA Starchain Productions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAA Starchain Productions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAA Starchain Productions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAA Starchain Productions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAA Starchain Productions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAA Starchain Productions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAA Starchain Productions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAA Starchain Productions
Products information AAA Starchain Productions

BTW identificatienummer (tax): BE03858367919
Ondernemingsnummer: 9817077636
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Sound systems & equipment - Rental; Children's animation

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAA Starchain Productions
(Get full report from official database of BE for AAA Starchain Productions)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAA Starchain Productions
Addition kinds of activities for AAA Starchain Productions

721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
735907. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
25410000. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
28210207. Polyethyleenharsen | Polyethylene resins
32690301. Decalcomania werkt aan china en glas | Decalcomania work on china and glass
35850404. Verdampingskondensatoren, warmteoverbrengingsapparatuur | Evaporative condensers, heat transfer equipment
51120200. Sociale briefpapier en wenskaartjes | Social stationery and greeting cards
73130102. Televisie en radio tijd verkopen | Television and radio time sales

Werken bij AAA Starchain Productions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAA Starchain Productions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAA Starchain Productions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAA Starchain Productions. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Schrijnwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een schrijnwerker-plaatser.  * Takenpakket:  Parket plaatsen Laminaat plaatsen  Gyproc  plaatsen Keukens plaatsen  Plafonds plaatsen 

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van AAA Starchain Productions in sociale netwerken
Look for responds of AAA Starchain Productions in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAA Starchain Productions. Laat een reactie achter voor AAA Starchain Productions. AAA Starchain Productions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAA Starchain Productions. Leave a respond for AAA Starchain Productions. AAA Starchain Productions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAA Starchain Productions op de google maps. Adres en contacten AAA Starchain Productions
Location of AAA Starchain Productions on the google maps. Address and contacts of AAA Starchain Productions

Andere gerelateerde bedrijven als come AAA Starchain Productions AAA Starchain Productions: Dictus D | HONG KONG | Tamara's Haarmode | Boodts Michiel | VANWIJNSBERGHE

Other related companies as AAA Starchain Productions: Dictus D | HONG KONG | Tamara's Haarmode | Boodts Michiel | VANWIJNSBERGHE

AAA Starchain Productions is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AAA Starchain Productions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03858367919. Het bedrijf AAA Starchain Productions bevindt zich op het adres: Donk 16; 2650; Edegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Disc-jockeys. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Rental; Children's animation.
De hoofdactiviteit van AAA Starchain Productions is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAA Starchain Productions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAA Starchain Productions, openstaande posities, locatie van AAA Starchain Productions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AAA Starchain Productions is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AAA Starchain Productions, company assigned to the tax number BE03858367919. The company AAA Starchain Productions is located at the address: Donk 16; 2650; Edegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Disc-jockeys. List of products are Sound systems & equipment - Rental; Children's animation.
The main activity of AAA Starchain Productions is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AAA Starchain Productions is not available. You also can look at reviews of AAA Starchain Productions, open positions, location of AAA Starchain Productions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAA Starchain Productions, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAA Starchain Productions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAA Starchain Productions, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAA Starchain Productions, employees, financial statistics.