Addresscenter B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Addresscenter B.V.B.A.
Private companiesCoal Mining • Addresscenter B.V.B.A.

Contactgegevens Addresscenter B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Addresscenter B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Addresscenter B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Arthur Goemaerelei 51 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Addresscenter B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Addresscenter B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Addresscenter B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Addresscenter B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Addresscenter B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Addresscenter B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Addresscenter B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Addresscenter B.V.B.A.
Products information Addresscenter B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06406372070
Ondernemingsnummer: 6095184326
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Directory publishers

Product categorie (product category): Directory Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Addresscenter B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Addresscenter B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Addresscenter B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Addresscenter B.V.B.A.

20150402. Spel, klein: verwerkt, gekookt | Game, small: processed, cooked
20320205. Enchiladas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Enchiladas: packaged in cans, jars, etc.
28160106. Zinkpigmenten: zinkoxide, zinksulfide | Zinc pigments: zinc oxide, zinc sulfide
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
36340104. Koffiemakers, elektrisch: huishouden | Coffee makers, electric: household
42159901. Fietsleveringsdienst | Bicycle delivery service
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
55310106. Aanhangwagens, auto's | Trailer hitches, automotive
86610102. Assemblage van Godskerk | Assembly of god church
94319910. Administratie van de volksgezondheidsinstantie, overheid | Public health agency administration, government

Werken bij Addresscenter B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Addresscenter B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Addresscenter B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Addresscenter B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van Addresscenter B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Addresscenter B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Addresscenter B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Addresscenter B.V.B.A.. Addresscenter B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Addresscenter B.V.B.A.. Leave a respond for Addresscenter B.V.B.A.. Addresscenter B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Addresscenter B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Addresscenter B.V.B.A.
Location of Addresscenter B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Addresscenter B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Addresscenter B.V.B.A. Addresscenter B.V.B.A.: Van Den Eynde J | K-Billy's | ETAP JACHTING | Janssen Eric | Nuyts Willy BVBA

Other related companies as Addresscenter B.V.B.A.: Van Den Eynde J | K-Billy's | ETAP JACHTING | Janssen Eric | Nuyts Willy BVBA

Addresscenter B.V.B.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Addresscenter B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06406372070. Het bedrijf Addresscenter B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Arthur Goemaerelei 51 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 621,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Directory Publishers. Lijst met producten zijn Directory publishers.
De hoofdactiviteit van Addresscenter B.V.B.A. is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Addresscenter B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Addresscenter B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Addresscenter B.V.B.A. op de kaart.

Addresscenter B.V.B.A. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Addresscenter B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06406372070. The company Addresscenter B.V.B.A. is located at the address: Arthur Goemaerelei 51 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 621,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Directory Publishers. List of products are Directory publishers.
The main activity of Addresscenter B.V.B.A. is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Addresscenter B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Addresscenter B.V.B.A., open positions, location of Addresscenter B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Addresscenter B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Addresscenter B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Addresscenter B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Addresscenter B.V.B.A., employees, financial statistics.