Upgrade BVBA

Contactgegevens Upgrade BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Upgrade BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Upgrade BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louis Bertrand 128; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 215 27 17 (+32-02 215 27 17) 02 215 27 17 (+32-02 215 27 17)

Fax (fax): 02 215 98 11 (+32-02 215 98 11) 02 215 98 11 (+32-02 215 98 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Upgrade BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Upgrade BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Upgrade BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Upgrade BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Upgrade BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Upgrade BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Upgrade BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Upgrade BVBA
Products information Upgrade BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03699890136
Ondernemingsnummer: 8787384033
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 518,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Advertising agencies & consultants; Point of sale publicity (P.O.P.); Printing - General

Product categorie (product category): Direct marketing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Upgrade BVBA
(Get full report from official database of BE for Upgrade BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Upgrade BVBA
Addition kinds of activities for Upgrade BVBA

382599. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
28690107. Isopropylalcohol, isopropanol | Isopropyl alcohol, isopropanol
34420500. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
36440101. Zekeringdozen, elektrisch | Fuse boxes, electric
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij Upgrade BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Upgrade BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Upgrade BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Upgrade BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Chauffeur C met ADR (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar chauffeur C met ADR. Je takenpakket bestaat uit: - Rijden met verschillende ladingen - Verschillende tussenstops - Ervoor zorgen dat alles reglementaire geladen en gelost wordt

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van Upgrade BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Upgrade BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Upgrade BVBA. Laat een reactie achter voor Upgrade BVBA. Upgrade BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Upgrade BVBA. Leave a respond for Upgrade BVBA. Upgrade BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Upgrade BVBA op de google maps. Adres en contacten Upgrade BVBA
Location of Upgrade BVBA on the google maps. Address and contacts of Upgrade BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Upgrade BVBA Upgrade BVBA: CHRISTINE BREDA | ENSEIGN. PROMO SOCIALE | DANIEL MECHELMANS | BODART BENOIT | POULET FRAIS

Other related companies as Upgrade BVBA: CHRISTINE BREDA | ENSEIGN. PROMO SOCIALE | DANIEL MECHELMANS | BODART BENOIT | POULET FRAIS

Upgrade BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Upgrade BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03699890136. Het bedrijf Upgrade BVBA bevindt zich op het adres: Avenue Louis Bertrand 128; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 518,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Direct marketing - Consultants. Lijst met producten zijn Advertising agencies & consultants; Point of sale publicity (P.O.P.); Printing - General.
De hoofdactiviteit van Upgrade BVBA is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Upgrade BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Upgrade BVBA, openstaande posities, locatie van Upgrade BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Upgrade BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Upgrade BVBA, company assigned to the tax number BE03699890136. The company Upgrade BVBA is located at the address: Avenue Louis Bertrand 128; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 518,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Direct marketing - Consultants. List of products are Advertising agencies & consultants; Point of sale publicity (P.O.P.); Printing - General.
The main activity of Upgrade BVBA is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Upgrade BVBA is not available. You also can look at reviews of Upgrade BVBA, open positions, location of Upgrade BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Upgrade BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Upgrade BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Upgrade BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Upgrade BVBA, employees, financial statistics.