Atelier de Paris ASBL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Atelier de Paris ASBL
Private companiesReal Estate • Atelier de Paris ASBL

Contactgegevens Atelier de Paris ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier de Paris ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier de Paris ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Coteaux 303; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 216 62 96 (+32-02 216 62 96) 02 216 62 96 (+32-02 216 62 96)

Fax (fax): 02 216 92 52 (+32-02 216 92 52) 02 216 92 52 (+32-02 216 92 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier de Paris ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier de Paris ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier de Paris ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier de Paris ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier de Paris ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier de Paris ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier de Paris ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier de Paris ASBL
Products information Atelier de Paris ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02543029785
Ondernemingsnummer: 9225738525
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Atelier de Paris ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Direct mail - Lettershops and mailing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier de Paris ASBL
(Get full report from official database of BE for Atelier de Paris ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier de Paris ASBL
Addition kinds of activities for Atelier de Paris ASBL

327501. Gipsplaat | Gypsum board
358504. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
20629904. Inverteer rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Invert cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service

Werken bij Atelier de Paris ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier de Paris ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier de Paris ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier de Paris ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Atelier de Paris ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Atelier de Paris ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier de Paris ASBL. Laat een reactie achter voor Atelier de Paris ASBL. Atelier de Paris ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier de Paris ASBL. Leave a respond for Atelier de Paris ASBL. Atelier de Paris ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier de Paris ASBL op de google maps. Adres en contacten Atelier de Paris ASBL
Location of Atelier de Paris ASBL on the google maps. Address and contacts of Atelier de Paris ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier de Paris ASBL Atelier de Paris ASBL: Nationale Maatschappij, voor Krediet aan de Nijverheid | DE ZEVEN EIKEN | Loosveld Y | MARC VERSTRAETE | CONCEPTUS SA

Other related companies as Atelier de Paris ASBL: Nationale Maatschappij, voor Krediet aan de Nijverheid | DE ZEVEN EIKEN | Loosveld Y | MARC VERSTRAETE | CONCEPTUS SA

Atelier de Paris ASBL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier de Paris ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02543029785. Het bedrijf Atelier de Paris ASBL bevindt zich op het adres: Rue des Coteaux 303; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Direct mail - Lettershops and mailing. Producten gemaakt in Atelier de Paris ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier de Paris ASBL is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier de Paris ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier de Paris ASBL, openstaande posities, locatie van Atelier de Paris ASBL op de kaart.

Atelier de Paris ASBL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier de Paris ASBL, company assigned to the tax number BE02543029785. The company Atelier de Paris ASBL is located at the address: Rue des Coteaux 303; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Direct mail - Lettershops and mailing. Products created in Atelier de Paris ASBL were not found.
The main activity of Atelier de Paris ASBL is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier de Paris ASBL is not available. You also can look at reviews of Atelier de Paris ASBL, open positions, location of Atelier de Paris ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier de Paris ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier de Paris ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier de Paris ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier de Paris ASBL, employees, financial statistics.