M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products

Contactgegevens M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 86; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 569 80 14 (+32-02 569 80 14) 02 569 80 14 (+32-02 569 80 14)

Fax (fax): 02 569 71 75 (+32-02 569 71 75) 02 569 71 75 (+32-02 569 71 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products
Products information M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products

BTW identificatienummer (tax): BE09483367919
Ondernemingsnummer: 1942077636
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Badges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products
(Get full report from official database of BE for M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products
Addition kinds of activities for M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products

344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
32720317. Krukjes, prefab terrazzo | Stools, precast terrazzo
34430000. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle

Werken bij M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products. Looking for open vacancies in other companies

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Vaste Job

    De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products in sociale netwerken
Look for responds of M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products. Laat een reactie achter voor M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products. M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products. Leave a respond for M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products. M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products op de google maps. Adres en contacten M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products
Location of M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products on the google maps. Address and contacts of M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products

Andere gerelateerde bedrijven als come M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products: INSTITUT MARIA GALLAND | CLUB CANIN DES COPAINS | FINA | F JOASSIN | Allee (Den)

Other related companies as M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products: INSTITUT MARIA GALLAND | CLUB CANIN DES COPAINS | FINA | F JOASSIN | Allee (Den)

M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09483367919. Het bedrijf M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 86; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Badges. Producten gemaakt in M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products, openstaande posities, locatie van M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products is a company, that was registered 2016 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products, company assigned to the tax number BE09483367919. The company M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products is located at the address: Ninoofsesteenweg 86; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Badges. Products created in M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products were not found.
The main activity of M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products is not available. You also can look at reviews of M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products, open positions, location of M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.S.P. sprl-bvba-Medical Specialty Products, employees, financial statistics.