A.T. Mail Service

Contactgegevens A.T. Mail Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T. Mail Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T. Mail Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Arthur Goemaerelei 51; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 23 39; 03 888 03 69 (+32-03 238 23 39; 03 888 03 69) 03 238 23 39; 03 888 03 69 (+32-03 238 23 39; 03 888 03 69)

Fax (fax): 03 844 46 06; 03 237 43 93 (+32-03 844 46 06; 03 237 43 93) 03 844 46 06; 03 237 43 93 (+32-03 844 46 06; 03 237 43 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T. Mail Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T. Mail Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T. Mail Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T. Mail Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T. Mail Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T. Mail Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T. Mail Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T. Mail Service
Products information A.T. Mail Service

BTW identificatienummer (tax): BE03154144287
Ondernemingsnummer: 7596740722
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Direct marketing - Consultants

Product categorie (product category): Direct mail - Lettershops and mailing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T. Mail Service
(Get full report from official database of BE for A.T. Mail Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T. Mail Service
Addition kinds of activities for A.T. Mail Service

09130205. Inktvis, vangst van | Squid, catching of
10440100. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
20329901. Babyvoeding, inclusief vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Baby foods, including meats: packaged in cans, jars, etc.
20799908. Salade-oliën, behalve maïs: groente geraffineerd | Salad oils, except corn: vegetable refined
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
28990113. Pepermunt olie | Peppermint oil
35549900. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle
56329903. Kostuum juwelen | Costume jewelry
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services

Werken bij A.T. Mail Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T. Mail Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T. Mail Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T. Mail Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Tijdelijke IT-medewerker (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Etterbeek zoeken wij 11 tijdelijke IT-medewerkers! Opdracht van 15/10/2018 tem 25/01/2019 Taken? - Eerstelijnshulp : Je kan de mensen uitleg geven en de werknemers verder helpen met vragen - Rapporten opmaken

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Jobstudent Administratie en Klassement - regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit bedrijf is gelegen in Merelbeke en is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je zal instaan voor het klassement en het archief; Daarnaast bied je algemene administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van A.T. Mail Service in sociale netwerken
Look for responds of A.T. Mail Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T. Mail Service. Laat een reactie achter voor A.T. Mail Service. A.T. Mail Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T. Mail Service. Leave a respond for A.T. Mail Service. A.T. Mail Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T. Mail Service op de google maps. Adres en contacten A.T. Mail Service
Location of A.T. Mail Service on the google maps. Address and contacts of A.T. Mail Service

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T. Mail Service A.T. Mail Service: Gollem | LIGHT SYSTEM'S | CHRISTIAAN DEBROUWERE | Boudoir Oriental | J. VANHEUSDEN

Other related companies as A.T. Mail Service: Gollem | LIGHT SYSTEM'S | CHRISTIAAN DEBROUWERE | Boudoir Oriental | J. VANHEUSDEN

A.T. Mail Service is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T. Mail Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03154144287. Het bedrijf A.T. Mail Service bevindt zich op het adres: Arthur Goemaerelei 51; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 112,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Direct mail - Lettershops and mailing. Lijst met producten zijn Direct marketing - Consultants.
De hoofdactiviteit van A.T. Mail Service is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T. Mail Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T. Mail Service, openstaande posities, locatie van A.T. Mail Service op de kaart.

A.T. Mail Service is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.T. Mail Service, company assigned to the tax number BE03154144287. The company A.T. Mail Service is located at the address: Arthur Goemaerelei 51; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 112,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Direct mail - Lettershops and mailing. List of products are Direct marketing - Consultants.
The main activity of A.T. Mail Service is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T. Mail Service is not available. You also can look at reviews of A.T. Mail Service, open positions, location of A.T. Mail Service on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T. Mail Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T. Mail Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T. Mail Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T. Mail Service, employees, financial statistics.