Meirlaen Broderie B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Meirlaen Broderie B.V.B.A.
Private companiesWater Transportation • Meirlaen Broderie B.V.B.A.

Contactgegevens Meirlaen Broderie B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meirlaen Broderie B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meirlaen Broderie B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruishoutemseweg 79 8790 Waregem, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meirlaen Broderie B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meirlaen Broderie B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meirlaen Broderie B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meirlaen Broderie B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meirlaen Broderie B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meirlaen Broderie B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meirlaen Broderie B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meirlaen Broderie B.V.B.A.
Products information Meirlaen Broderie B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06500579833
Ondernemingsnummer: 4149230957
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Embroidery programs

Product categorie (product category): Direct Embroidery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meirlaen Broderie B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Meirlaen Broderie B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meirlaen Broderie B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Meirlaen Broderie B.V.B.A.

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
131100. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
32710000. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
50130118. Veren, schokdempers en stutten | Springs, shock absorbers and struts
51430100. Melk | Milk
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij Meirlaen Broderie B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meirlaen Broderie B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meirlaen Broderie B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meirlaen Broderie B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Grondwerker (m/v) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    wij zijn op zoek naar een grondwerker (m/v) 

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Meirlaen Broderie B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Meirlaen Broderie B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meirlaen Broderie B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Meirlaen Broderie B.V.B.A.. Meirlaen Broderie B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meirlaen Broderie B.V.B.A.. Leave a respond for Meirlaen Broderie B.V.B.A.. Meirlaen Broderie B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meirlaen Broderie B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Meirlaen Broderie B.V.B.A.
Location of Meirlaen Broderie B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Meirlaen Broderie B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Meirlaen Broderie B.V.B.A. Meirlaen Broderie B.V.B.A.: Uncinati Aldo SPRL | VAN ZWALMEN | KOEN MOGENSEN | Métaux Précieux | MARC HARAS

Other related companies as Meirlaen Broderie B.V.B.A.: Uncinati Aldo SPRL | VAN ZWALMEN | KOEN MOGENSEN | Métaux Précieux | MARC HARAS

Meirlaen Broderie B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meirlaen Broderie B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06500579833. Het bedrijf Meirlaen Broderie B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kruishoutemseweg 79 8790 Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Direct Embroidery. Lijst met producten zijn Embroidery programs.
De hoofdactiviteit van Meirlaen Broderie B.V.B.A. is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meirlaen Broderie B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meirlaen Broderie B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Meirlaen Broderie B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meirlaen Broderie B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meirlaen Broderie B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06500579833. The company Meirlaen Broderie B.V.B.A. is located at the address: Kruishoutemseweg 79 8790 Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Direct Embroidery. List of products are Embroidery programs.
The main activity of Meirlaen Broderie B.V.B.A. is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Meirlaen Broderie B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Meirlaen Broderie B.V.B.A., open positions, location of Meirlaen Broderie B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meirlaen Broderie B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meirlaen Broderie B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meirlaen Broderie B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meirlaen Broderie B.V.B.A., employees, financial statistics.