Tolleneer P

Contactgegevens Tolleneer P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tolleneer P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tolleneer P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 298A; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 21 12 17 (+32-053 21 12 17) 053 21 12 17 (+32-053 21 12 17)

Fax (fax): +32 (13) 935-13-24 +32 (13) 935-13-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tolleneer P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tolleneer P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tolleneer P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tolleneer P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tolleneer P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tolleneer P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tolleneer P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tolleneer P
Products information Tolleneer P

BTW identificatienummer (tax): BE07664581298
Ondernemingsnummer: 2041503906
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Tolleneer P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietitians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tolleneer P
(Get full report from official database of BE for Tolleneer P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tolleneer P
Addition kinds of activities for Tolleneer P

342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
363599. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
614199. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
769402. Motor reparatie diensten | Motor repair services
20450106. Cake mixen, bereid: van gekochte bloem | Cake mixes, prepared: from purchased flour
27410000. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
36479902. Fietslampen | Bicycle lamps
39110103. Oorbellen, edelmetaal | Earrings, precious metal
72190204. Reweaving textiles (mending service) | Reweaving textiles (mending service)
79991112. Karate instructie | Karate instruction

Werken bij Tolleneer P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tolleneer P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tolleneer P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tolleneer P. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Tolleneer P in sociale netwerken
Look for responds of Tolleneer P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tolleneer P. Laat een reactie achter voor Tolleneer P. Tolleneer P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tolleneer P. Leave a respond for Tolleneer P. Tolleneer P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tolleneer P op de google maps. Adres en contacten Tolleneer P
Location of Tolleneer P on the google maps. Address and contacts of Tolleneer P

Andere gerelateerde bedrijven als come Tolleneer P Tolleneer P: CARROSSERIE DE BUERSTEDE | Mystic | M. VAN DIEVOET | PAULE PHILIPPE | FISCALINFO

Other related companies as Tolleneer P: CARROSSERIE DE BUERSTEDE | Mystic | M. VAN DIEVOET | PAULE PHILIPPE | FISCALINFO

Tolleneer P is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tolleneer P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07664581298. Het bedrijf Tolleneer P bevindt zich op het adres: Groenstraat 298A; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dietitians. Producten gemaakt in Tolleneer P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tolleneer P is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tolleneer P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tolleneer P, openstaande posities, locatie van Tolleneer P op de kaart.

Tolleneer P is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tolleneer P, company assigned to the tax number BE07664581298. The company Tolleneer P is located at the address: Groenstraat 298A; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dietitians. Products created in Tolleneer P were not found.
The main activity of Tolleneer P is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tolleneer P is not available. You also can look at reviews of Tolleneer P, open positions, location of Tolleneer P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tolleneer P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tolleneer P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tolleneer P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tolleneer P, employees, financial statistics.