Criel M

Contactgegevens Criel M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Criel M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Criel M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostkade 57; 9060; Zelzate, België

Telefoon (phone): 09 342 80 74 (+32-09 342 80 74) 09 342 80 74 (+32-09 342 80 74)

Fax (fax): +32 (83) 106-57-13 +32 (83) 106-57-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Criel M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Criel M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Criel M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Criel M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Criel M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Criel M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Criel M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Criel M
Products information Criel M

BTW identificatienummer (tax): BE01614685058
Ondernemingsnummer: 1244171142
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Criel M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietitians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Criel M
(Get full report from official database of BE for Criel M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Criel M
Addition kinds of activities for Criel M

20460112. Tarwezetmeel | Wheat starch
20769910. walnotenolie | Walnut oil
24310300. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
70219901. Slaapzaal, commercieel beheerd | Dormitory, commercially operated
80699902. Oog-, oor-, neus- en keelziekenhuis | Eye, ear, nose, and throat hospital
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij Criel M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Criel M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Criel M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Criel M. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van Criel M in sociale netwerken
Look for responds of Criel M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Criel M. Laat een reactie achter voor Criel M. Criel M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Criel M. Leave a respond for Criel M. Criel M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Criel M op de google maps. Adres en contacten Criel M
Location of Criel M on the google maps. Address and contacts of Criel M

Andere gerelateerde bedrijven als come Criel M Criel M: KRISTELIJK ZIEKENFONDS | VOGELENZANG | CLAUDE TASSEROUL | VERWARMING KEERSMAEKERS | CARROSSERIE CORDARO

Other related companies as Criel M: KRISTELIJK ZIEKENFONDS | VOGELENZANG | CLAUDE TASSEROUL | VERWARMING KEERSMAEKERS | CARROSSERIE CORDARO

Criel M is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Criel M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01614685058. Het bedrijf Criel M bevindt zich op het adres: Oostkade 57; 9060; Zelzate. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dietitians. Producten gemaakt in Criel M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Criel M is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Criel M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Criel M, openstaande posities, locatie van Criel M op de kaart.

Criel M is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Criel M, company assigned to the tax number BE01614685058. The company Criel M is located at the address: Oostkade 57; 9060; Zelzate. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dietitians. Products created in Criel M were not found.
The main activity of Criel M is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Criel M is not available. You also can look at reviews of Criel M, open positions, location of Criel M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Criel M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Criel M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Criel M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Criel M, employees, financial statistics.