KRISTELIJK ZIEKENFONDS

Contactgegevens KRISTELIJK ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTELIJK ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTELIJK ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARVIS SAINT-GILLES 16BA; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25387239 (+32-25387239) 25387239 (+32-25387239)

Fax (fax): +32 (13) 337-57-43 +32 (13) 337-57-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTELIJK ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTELIJK ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTELIJK ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTELIJK ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTELIJK ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTELIJK ZIEKENFONDS
Products information KRISTELIJK ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE02858612060
Ondernemingsnummer: 9529235839
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for KRISTELIJK ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for KRISTELIJK ZIEKENFONDS

07820209. Sprigging diensten, gazon | Sprigging services, lawn
22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
34630000. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
41119903. Monorails, regelmatige route: behalve amusement en schilderachtig | Monorails, regular route: except amusement and scenic
87439902. Promotie service | Promotion service
96119900. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec

Werken bij KRISTELIJK ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTELIJK ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

Zoek naar antwoorden van KRISTELIJK ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of KRISTELIJK ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS. KRISTELIJK ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Leave a respond for KRISTELIJK ZIEKENFONDS. KRISTELIJK ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTELIJK ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten KRISTELIJK ZIEKENFONDS
Location of KRISTELIJK ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of KRISTELIJK ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTELIJK ZIEKENFONDS KRISTELIJK ZIEKENFONDS: ROGER DE ZUTTER | GROEP WAUTERS | Jacob F | Joax | D. VAN EMPTEN

Other related companies as KRISTELIJK ZIEKENFONDS: ROGER DE ZUTTER | GROEP WAUTERS | Jacob F | Joax | D. VAN EMPTEN

KRISTELIJK ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTELIJK ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02858612060. Het bedrijf KRISTELIJK ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: PARVIS SAINT-GILLES 16BA; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van KRISTELIJK ZIEKENFONDS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTELIJK ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTELIJK ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van KRISTELIJK ZIEKENFONDS op de kaart.

KRISTELIJK ZIEKENFONDS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTELIJK ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE02858612060. The company KRISTELIJK ZIEKENFONDS is located at the address: PARVIS SAINT-GILLES 16BA; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of KRISTELIJK ZIEKENFONDS is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTELIJK ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of KRISTELIJK ZIEKENFONDS, open positions, location of KRISTELIJK ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTELIJK ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTELIJK ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTELIJK ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTELIJK ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.