Zonnewijzer (De)

Contactgegevens Zonnewijzer (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zonnewijzer (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Zonnewijzer (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindelei 5; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 877 20 25 (+32-03 877 20 25) 03 877 20 25 (+32-03 877 20 25)

Fax (fax): 03 877 20 25 (+32-03 877 20 25) 03 877 20 25 (+32-03 877 20 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zonnewijzer (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zonnewijzer (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zonnewijzer (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zonnewijzer (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zonnewijzer (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zonnewijzer (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zonnewijzer (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zonnewijzer (De)
Products information Zonnewijzer (De)

BTW identificatienummer (tax): BE08106781005
Ondernemingsnummer: 9438049316
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 496,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Zonnewijzer (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietary,health and biological food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zonnewijzer (De)
(Get full report from official database of BE for Zonnewijzer (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Zonnewijzer (De)
Addition kinds of activities for Zonnewijzer (De)

327300. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
26729904. Ooglappen, doek of papier: gemaakt van aangekochte materialen | Eyelets, cloth or paper: made from purchased materials
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
34999903. Aquarium accessoires, metaal | Aquarium accessories, metal
35410600. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
36259906. Kraan- en hijsregelaars, inclusief metalen molen | Crane and hoist controls, including metal mill
38279911. Spiegels, zoeklicht | Mirrors, searchlight

Werken bij Zonnewijzer (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zonnewijzer (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zonnewijzer (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zonnewijzer (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

Zoek naar antwoorden van Zonnewijzer (De) in sociale netwerken
Look for responds of Zonnewijzer (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zonnewijzer (De). Laat een reactie achter voor Zonnewijzer (De). Zonnewijzer (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zonnewijzer (De). Leave a respond for Zonnewijzer (De). Zonnewijzer (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zonnewijzer (De) op de google maps. Adres en contacten Zonnewijzer (De)
Location of Zonnewijzer (De) on the google maps. Address and contacts of Zonnewijzer (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Zonnewijzer (De) Zonnewijzer (De): Schoenen X | D'Heldt | VOLKSHUIS | JRD | MAISON EVASION

Other related companies as Zonnewijzer (De): Schoenen X | D'Heldt | VOLKSHUIS | JRD | MAISON EVASION

Zonnewijzer (De) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zonnewijzer (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08106781005. Het bedrijf Zonnewijzer (De) bevindt zich op het adres: Lindelei 5; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 496,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dietary,health and biological food - Retail. Producten gemaakt in Zonnewijzer (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zonnewijzer (De) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zonnewijzer (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zonnewijzer (De), openstaande posities, locatie van Zonnewijzer (De) op de kaart.

Zonnewijzer (De) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zonnewijzer (De), company assigned to the tax number BE08106781005. The company Zonnewijzer (De) is located at the address: Lindelei 5; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 496,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dietary,health and biological food - Retail. Products created in Zonnewijzer (De) were not found.
The main activity of Zonnewijzer (De) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Zonnewijzer (De) is not available. You also can look at reviews of Zonnewijzer (De), open positions, location of Zonnewijzer (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zonnewijzer (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zonnewijzer (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zonnewijzer (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zonnewijzer (De), employees, financial statistics.