Wilgeroosje ('t)

Contactgegevens Wilgeroosje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilgeroosje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilgeroosje ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bovenrij 19; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 39 22 (+32-014 21 39 22) 014 21 39 22 (+32-014 21 39 22)

Fax (fax): +32 (9) 324-25-64 +32 (9) 324-25-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilgeroosje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilgeroosje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilgeroosje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilgeroosje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilgeroosje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilgeroosje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilgeroosje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilgeroosje ('t)
Products information Wilgeroosje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE04265686035
Ondernemingsnummer: 3214019775
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Wilgeroosje ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietary,health and biological food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilgeroosje ('t)
(Get full report from official database of BE for Wilgeroosje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilgeroosje ('t)
Addition kinds of activities for Wilgeroosje ('t)

737100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
14299909. Quartziet, gebroken en gebroken-steengroeven | Quartzite, crushed and broken-quarrying
38239902. Buoyancy instrumenten, industrieel proces type | Buoyancy instruments, industrial process type
51629901. Plastische basisvormen | Plastics basic shapes
65199905. Mijn eigendom leasing | Mine property leasing
79920000. Openbare golfbanen | Public golf courses
83310101. Communautaire dienstverleningsopleidingsprogramma | Community service employment training program

Werken bij Wilgeroosje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilgeroosje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilgeroosje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilgeroosje ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Kostprijsberekenaar/Estimating Engineer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een de grootste onafhankelijke bordenbouwer in Limburg zijn we op zoek naar een kostprijsberekenaar/estimating engineer. Tot je takenpakket behoren de volgende taken: Als lid van de verkoopafdeling sta je in voor de kostprijsberekening en het opstellen van de offertes. Je interpreteert de lastenboeken en schemas Je bepaalt de materiaalkeuze en werkt de kostprijsberekening (m.b.t. materialen,montagetijden, engineering) uit. Je krijgt een intern opleidingstraject aangeboden door de salesploeg

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van Wilgeroosje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Wilgeroosje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilgeroosje ('t). Laat een reactie achter voor Wilgeroosje ('t). Wilgeroosje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilgeroosje ('t). Leave a respond for Wilgeroosje ('t). Wilgeroosje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilgeroosje ('t) op de google maps. Adres en contacten Wilgeroosje ('t)
Location of Wilgeroosje ('t) on the google maps. Address and contacts of Wilgeroosje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilgeroosje ('t) Wilgeroosje ('t): Pelsser sprl SPRL | CHAMONIX | C. GILON | DE FOTOSTUDIO | HUIS NICOLINE

Other related companies as Wilgeroosje ('t): Pelsser sprl SPRL | CHAMONIX | C. GILON | DE FOTOSTUDIO | HUIS NICOLINE

Wilgeroosje ('t) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilgeroosje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04265686035. Het bedrijf Wilgeroosje ('t) bevindt zich op het adres: Bovenrij 19; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 498,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dietary,health and biological food - Retail. Producten gemaakt in Wilgeroosje ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wilgeroosje ('t) is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilgeroosje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilgeroosje ('t), openstaande posities, locatie van Wilgeroosje ('t) op de kaart.

Wilgeroosje ('t) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wilgeroosje ('t), company assigned to the tax number BE04265686035. The company Wilgeroosje ('t) is located at the address: Bovenrij 19; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 498,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dietary,health and biological food - Retail. Products created in Wilgeroosje ('t) were not found.
The main activity of Wilgeroosje ('t) is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilgeroosje ('t) is not available. You also can look at reviews of Wilgeroosje ('t), open positions, location of Wilgeroosje ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilgeroosje ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilgeroosje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilgeroosje ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilgeroosje ('t), employees, financial statistics.