Lotus

Contactgegevens Lotus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lotus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lotus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beselarestraat 29; 8890; Moorslede (Dadizele), België

Telefoon (phone): 056 50 35 80 (+32-056 50 35 80) 056 50 35 80 (+32-056 50 35 80)

Fax (fax): 056 50 35 80 (+32-056 50 35 80) 056 50 35 80 (+32-056 50 35 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lotus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lotus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lotus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lotus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lotus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lotus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lotus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lotus
Products information Lotus

BTW identificatienummer (tax): BE09709686279
Ondernemingsnummer: 5112731933
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Lotus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietary,health and biological food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lotus
(Get full report from official database of BE for Lotus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lotus
Addition kinds of activities for Lotus

353102. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
07229900. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
09190000. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
20990302. Desserts, ready-to-mix | Desserts, ready-to-mix
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
53999900. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij Lotus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lotus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lotus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lotus. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Chauffeur/Verhuizer CE GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Verhuizingen Baeken

    Type: Vaste Job

    Wegens een goed gevuld orderboek gaan wij een nieuw verhuisteam samenstellen en zijn we dus op zoek naar chauffeurs CE die willen verhuizen. Jouw taken: Je dient op dagelijkse basis verhuizingen uit te voeren van adres a naar adres b Dit op een zorgzame en voorzichtige manier. Klanten tevreden houden is een must. Onvoorziene omstandigheden kunnen oplossen. Je werkt van maandag tot zaterdag met één dag in de week vrij.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van Lotus in sociale netwerken
Look for responds of Lotus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lotus. Laat een reactie achter voor Lotus. Lotus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lotus. Leave a respond for Lotus. Lotus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lotus op de google maps. Adres en contacten Lotus
Location of Lotus on the google maps. Address and contacts of Lotus

Andere gerelateerde bedrijven als come Lotus Lotus: ARMA NV | RENE DE SMET | Nijssen Freddy BVBA | JOZEF GILOPS | S.P.B. International Group Sleurs

Other related companies as Lotus: ARMA NV | RENE DE SMET | Nijssen Freddy BVBA | JOZEF GILOPS | S.P.B. International Group Sleurs

Lotus is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lotus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09709686279. Het bedrijf Lotus bevindt zich op het adres: Beselarestraat 29; 8890; Moorslede (Dadizele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dietary,health and biological food - Retail. Producten gemaakt in Lotus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lotus is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lotus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lotus, openstaande posities, locatie van Lotus op de kaart.

Lotus is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lotus, company assigned to the tax number BE09709686279. The company Lotus is located at the address: Beselarestraat 29; 8890; Moorslede (Dadizele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dietary,health and biological food - Retail. Products created in Lotus were not found.
The main activity of Lotus is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lotus is not available. You also can look at reviews of Lotus, open positions, location of Lotus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lotus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lotus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lotus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lotus, employees, financial statistics.