Health & Beauty-H & B

Contactgegevens Health & Beauty-H & B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Health & Beauty-H & B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Health & Beauty-H & B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Franklin Roosevelt 21; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 055 38 58 35 (+32-055 38 58 35) 055 38 58 35 (+32-055 38 58 35)

Fax (fax): 055 20 65 81 (+32-055 20 65 81) 055 20 65 81 (+32-055 20 65 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Health & Beauty-H & B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Health & Beauty-H & B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Health & Beauty-H & B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Health & Beauty-H & B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Health & Beauty-H & B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Health & Beauty-H & B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Health & Beauty-H & B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Health & Beauty-H & B
Products information Health & Beauty-H & B

BTW identificatienummer (tax): BE06242126464
Ondernemingsnummer: 8490753173
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Agricultural chemicals; Perfumery - Retail

Product categorie (product category): Dietary,health and biological food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Health & Beauty-H & B
(Get full report from official database of BE for Health & Beauty-H & B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Health & Beauty-H & B
Addition kinds of activities for Health & Beauty-H & B

394299. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
872102. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing
20139905. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Cured meats, from purchased meat
20239903. Caseïne, droog of nat | Casein, dry or wet
24310208. Raamluiken, hout | Window shutters, wood
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
50399901. Luchtkanalen, plaatmetaal | Air ducts, sheet metal
59320000. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
75380104. Vrachtwagen motor reparatie, behalve industriële | Truck engine repair, except industrial

Werken bij Health & Beauty-H & B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Health & Beauty-H & B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Health & Beauty-H & B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Health & Beauty-H & B. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • MACHINEBEDIENER LIJMPERS - MONTAGE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient ens telt de lijmpers in. Je monteert en assembleert de stoelen, tafels en zetels.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van Health & Beauty-H & B in sociale netwerken
Look for responds of Health & Beauty-H & B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Health & Beauty-H & B. Laat een reactie achter voor Health & Beauty-H & B. Health & Beauty-H & B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Health & Beauty-H & B. Leave a respond for Health & Beauty-H & B. Health & Beauty-H & B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Health & Beauty-H & B op de google maps. Adres en contacten Health & Beauty-H & B
Location of Health & Beauty-H & B on the google maps. Address and contacts of Health & Beauty-H & B

Andere gerelateerde bedrijven als come Health & Beauty-H & B Health & Beauty-H & B: FLCHARLES KESTELEYN NV | WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV | F.R.D. | MANEGE SHAMROCK | LUC VANDEWEGHE

Other related companies as Health & Beauty-H & B: FLCHARLES KESTELEYN NV | WERKHUIZEN ALLEMEERSCH NV | F.R.D. | MANEGE SHAMROCK | LUC VANDEWEGHE

Health & Beauty-H & B is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Health & Beauty-H & B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06242126464. Het bedrijf Health & Beauty-H & B bevindt zich op het adres: Place Franklin Roosevelt 21; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dietary,health and biological food - Retail. Lijst met producten zijn Agricultural chemicals; Perfumery - Retail.
De hoofdactiviteit van Health & Beauty-H & B is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Health & Beauty-H & B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Health & Beauty-H & B, openstaande posities, locatie van Health & Beauty-H & B op de kaart.

Health & Beauty-H & B is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Health & Beauty-H & B, company assigned to the tax number BE06242126464. The company Health & Beauty-H & B is located at the address: Place Franklin Roosevelt 21; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dietary,health and biological food - Retail. List of products are Agricultural chemicals; Perfumery - Retail.
The main activity of Health & Beauty-H & B is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Health & Beauty-H & B is not available. You also can look at reviews of Health & Beauty-H & B, open positions, location of Health & Beauty-H & B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Health & Beauty-H & B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Health & Beauty-H & B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Health & Beauty-H & B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Health & Beauty-H & B, employees, financial statistics.