Biobus Belgique SPRL

Contactgegevens Biobus Belgique SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biobus Belgique SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biobus Belgique SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Marche 578; 5101; Namur (Erpent), België

Telefoon (phone): 081 31 34 02 (+32-081 31 34 02) 081 31 34 02 (+32-081 31 34 02)

Fax (fax): +32 (59) 765-42-95 +32 (59) 765-42-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biobus Belgique SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biobus Belgique SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biobus Belgique SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biobus Belgique SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biobus Belgique SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biobus Belgique SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biobus Belgique SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biobus Belgique SPRL
Products information Biobus Belgique SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09190856933
Ondernemingsnummer: 5937530517
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 666,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Biobus Belgique SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietary,health and biological food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biobus Belgique SPRL
(Get full report from official database of BE for Biobus Belgique SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biobus Belgique SPRL
Addition kinds of activities for Biobus Belgique SPRL

899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
26210106. Sanitair tissuepapier | Sanitary tissue paper
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
34620501. Missile smeedstukken, ferro | Missile forgings, ferrous
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment

Werken bij Biobus Belgique SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biobus Belgique SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biobus Belgique SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biobus Belgique SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van Biobus Belgique SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Biobus Belgique SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biobus Belgique SPRL. Laat een reactie achter voor Biobus Belgique SPRL. Biobus Belgique SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biobus Belgique SPRL. Leave a respond for Biobus Belgique SPRL. Biobus Belgique SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biobus Belgique SPRL op de google maps. Adres en contacten Biobus Belgique SPRL
Location of Biobus Belgique SPRL on the google maps. Address and contacts of Biobus Belgique SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Biobus Belgique SPRL Biobus Belgique SPRL: FORTIS | BAKKERIJ JOHAN | CARESTEL | BEAUFORT POUR L'HOMME | Think-Tank WebCreations

Other related companies as Biobus Belgique SPRL: FORTIS | BAKKERIJ JOHAN | CARESTEL | BEAUFORT POUR L'HOMME | Think-Tank WebCreations

Biobus Belgique SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Biobus Belgique SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09190856933. Het bedrijf Biobus Belgique SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Marche 578; 5101; Namur (Erpent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 666,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dietary,health and biological food - Retail. Producten gemaakt in Biobus Belgique SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biobus Belgique SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biobus Belgique SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biobus Belgique SPRL, openstaande posities, locatie van Biobus Belgique SPRL op de kaart.

Biobus Belgique SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Biobus Belgique SPRL, company assigned to the tax number BE09190856933. The company Biobus Belgique SPRL is located at the address: Chaussée de Marche 578; 5101; Namur (Erpent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 666,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dietary,health and biological food - Retail. Products created in Biobus Belgique SPRL were not found.
The main activity of Biobus Belgique SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Biobus Belgique SPRL is not available. You also can look at reviews of Biobus Belgique SPRL, open positions, location of Biobus Belgique SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biobus Belgique SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biobus Belgique SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biobus Belgique SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biobus Belgique SPRL, employees, financial statistics.