Bach Flower

Contactgegevens Bach Flower: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bach Flower: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bach Flower

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand' Rue 108; 6747; Saint-Léger (Ch?tillon), België

Telefoon (phone): 063 21 93 60 (+32-063 21 93 60) 063 21 93 60 (+32-063 21 93 60)

Fax (fax): 063 21 93 60 (+32-063 21 93 60) 063 21 93 60 (+32-063 21 93 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bach Flower: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bach Flower"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bach Flower"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bach Flower, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bach Flower. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bach Flower, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bach Flower. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bach Flower
Products information Bach Flower

BTW identificatienummer (tax): BE07198760986
Ondernemingsnummer: 2243652343
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Bach Flower zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dietary,health and biological food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bach Flower
(Get full report from official database of BE for Bach Flower)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bach Flower
Addition kinds of activities for Bach Flower

251100. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
07230502. Filbert hulling en schelpdiensten | Filbert hulling and shelling services
22410408. Strapping webs | Strapping webs
34940101. Koppelingen, behalve druk en grondpijp | Couplings, except pressure and soil pipe
37159903. Opleggers voor rakettenvervoer | Semitrailers for missile transportation
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment
51360103. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'

Werken bij Bach Flower: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bach Flower: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bach Flower. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bach Flower. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van Bach Flower in sociale netwerken
Look for responds of Bach Flower in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bach Flower. Laat een reactie achter voor Bach Flower. Bach Flower bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bach Flower. Leave a respond for Bach Flower. Bach Flower on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bach Flower op de google maps. Adres en contacten Bach Flower
Location of Bach Flower on the google maps. Address and contacts of Bach Flower

Andere gerelateerde bedrijven als come Bach Flower Bach Flower: CAFة HOEGAARDEN | HOME LES CYTISES | Trick Cleaning | Milo | THUISOPVANG ZIEKE KINDEREN

Other related companies as Bach Flower: CAFة HOEGAARDEN | HOME LES CYTISES | Trick Cleaning | Milo | THUISOPVANG ZIEKE KINDEREN

Bach Flower is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bach Flower, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07198760986. Het bedrijf Bach Flower bevindt zich op het adres: Grand' Rue 108; 6747; Saint-Léger (Ch?tillon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 587,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dietary,health and biological food - Retail. Producten gemaakt in Bach Flower zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bach Flower is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bach Flower is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bach Flower, openstaande posities, locatie van Bach Flower op de kaart.

Bach Flower is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bach Flower, company assigned to the tax number BE07198760986. The company Bach Flower is located at the address: Grand' Rue 108; 6747; Saint-Léger (Ch?tillon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 587,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dietary,health and biological food - Retail. Products created in Bach Flower were not found.
The main activity of Bach Flower is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bach Flower is not available. You also can look at reviews of Bach Flower, open positions, location of Bach Flower on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bach Flower, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bach Flower, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bach Flower, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bach Flower, employees, financial statistics.