KLUIS (MALLE-ZOERSEL)

Contactgegevens KLUIS (MALLE-ZOERSEL): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KLUIS (MALLE-ZOERSEL): address, phone, fax, email, website, opening hours

KLUIS (MALLE-ZOERSEL)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERHEIDEWEG 55; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33090055 (+32-33090055) 33090055 (+32-33090055)

Fax (fax): +32 (82) 183-73-97 +32 (82) 183-73-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KLUIS (MALLE-ZOERSEL): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KLUIS (MALLE-ZOERSEL)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KLUIS (MALLE-ZOERSEL)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KLUIS (MALLE-ZOERSEL), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KLUIS (MALLE-ZOERSEL). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KLUIS (MALLE-ZOERSEL), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KLUIS (MALLE-ZOERSEL). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KLUIS (MALLE-ZOERSEL)
Products information KLUIS (MALLE-ZOERSEL)

BTW identificatienummer (tax): BE05550262451
Ondernemingsnummer: 4073425292
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in KLUIS (MALLE-ZOERSEL) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KLUIS (MALLE-ZOERSEL)
(Get full report from official database of BE for KLUIS (MALLE-ZOERSEL))

Aanvulling soorten activiteiten voor KLUIS (MALLE-ZOERSEL)
Addition kinds of activities for KLUIS (MALLE-ZOERSEL)

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
346999. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
394999. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
515903. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
22319908. Wollen breedgeweven stoffen | Wool broadwoven fabrics
28429901. Bleekmiddelen, huishoudelijk: droog of vloeibaar | Bleaches, household: dry or liquid
28699912. Chloroform | Chloroform
59990904. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden | Hospital equipment and supplies
75190000. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental

Werken bij KLUIS (MALLE-ZOERSEL): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KLUIS (MALLE-ZOERSEL): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KLUIS (MALLE-ZOERSEL). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KLUIS (MALLE-ZOERSEL). Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE AND SALES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

Zoek naar antwoorden van KLUIS (MALLE-ZOERSEL) in sociale netwerken
Look for responds of KLUIS (MALLE-ZOERSEL) in social networks

Lees alle opmerkingen voor KLUIS (MALLE-ZOERSEL). Laat een reactie achter voor KLUIS (MALLE-ZOERSEL). KLUIS (MALLE-ZOERSEL) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KLUIS (MALLE-ZOERSEL). Leave a respond for KLUIS (MALLE-ZOERSEL). KLUIS (MALLE-ZOERSEL) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KLUIS (MALLE-ZOERSEL) op de google maps. Adres en contacten KLUIS (MALLE-ZOERSEL)
Location of KLUIS (MALLE-ZOERSEL) on the google maps. Address and contacts of KLUIS (MALLE-ZOERSEL)

Andere gerelateerde bedrijven als come KLUIS (MALLE-ZOERSEL) KLUIS (MALLE-ZOERSEL): Bergmans Fiduciaire BVBA | POPPE | Centea | De Backer J | CLAERHOUT BANDEN

Other related companies as KLUIS (MALLE-ZOERSEL): Bergmans Fiduciaire BVBA | POPPE | Centea | De Backer J | CLAERHOUT BANDEN

KLUIS (MALLE-ZOERSEL) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KLUIS (MALLE-ZOERSEL), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550262451. Het bedrijf KLUIS (MALLE-ZOERSEL) bevindt zich op het adres: MEERHEIDEWEG 55; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 408,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten. Producten gemaakt in KLUIS (MALLE-ZOERSEL) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KLUIS (MALLE-ZOERSEL) is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KLUIS (MALLE-ZOERSEL) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KLUIS (MALLE-ZOERSEL), openstaande posities, locatie van KLUIS (MALLE-ZOERSEL) op de kaart.

KLUIS (MALLE-ZOERSEL) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KLUIS (MALLE-ZOERSEL), company assigned to the tax number BE05550262451. The company KLUIS (MALLE-ZOERSEL) is located at the address: MEERHEIDEWEG 55; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 408,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten. Products created in KLUIS (MALLE-ZOERSEL) were not found.
The main activity of KLUIS (MALLE-ZOERSEL) is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KLUIS (MALLE-ZOERSEL) is not available. You also can look at reviews of KLUIS (MALLE-ZOERSEL), open positions, location of KLUIS (MALLE-ZOERSEL) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KLUIS (MALLE-ZOERSEL), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KLUIS (MALLE-ZOERSEL), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KLUIS (MALLE-ZOERSEL), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KLUIS (MALLE-ZOERSEL), employees, financial statistics.