ARBORETUM-PROMENADE CHINY

Contactgegevens ARBORETUM-PROMENADE CHINY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARBORETUM-PROMENADE CHINY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARBORETUM-PROMENADE CHINY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONT SAINT-NICOLAS; 6810; CHINY, België

Telefoon (phone): 61315404 (+32-61315404) 61315404 (+32-61315404)

Fax (fax): +32 (71) 798-20-46 +32 (71) 798-20-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARBORETUM-PROMENADE CHINY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARBORETUM-PROMENADE CHINY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARBORETUM-PROMENADE CHINY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARBORETUM-PROMENADE CHINY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARBORETUM-PROMENADE CHINY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARBORETUM-PROMENADE CHINY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARBORETUM-PROMENADE CHINY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARBORETUM-PROMENADE CHINY
Products information ARBORETUM-PROMENADE CHINY

BTW identificatienummer (tax): BE01034881591
Ondernemingsnummer: 8707458496
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ARBORETUM-PROMENADE CHINY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARBORETUM-PROMENADE CHINY
(Get full report from official database of BE for ARBORETUM-PROMENADE CHINY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARBORETUM-PROMENADE CHINY
Addition kinds of activities for ARBORETUM-PROMENADE CHINY

275903. Promotie printen | Promotional printing
346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
34430114. Jassen, industriële: Metalen plaat | Jackets, industrial: metal plate
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters
44939903. Jachthavens | Yacht basins
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground
82449902. Commerciële school | Commercial school
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij ARBORETUM-PROMENADE CHINY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARBORETUM-PROMENADE CHINY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARBORETUM-PROMENADE CHINY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARBORETUM-PROMENADE CHINY. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Studenten gezocht voor avondwerk regio Zele/Lokeren! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele/Lokeren zijn wij op zoek naar studenten die 's avonds na school vrij zijn om een centje bij te verdienen.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van ARBORETUM-PROMENADE CHINY in sociale netwerken
Look for responds of ARBORETUM-PROMENADE CHINY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARBORETUM-PROMENADE CHINY. Laat een reactie achter voor ARBORETUM-PROMENADE CHINY. ARBORETUM-PROMENADE CHINY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARBORETUM-PROMENADE CHINY. Leave a respond for ARBORETUM-PROMENADE CHINY. ARBORETUM-PROMENADE CHINY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARBORETUM-PROMENADE CHINY op de google maps. Adres en contacten ARBORETUM-PROMENADE CHINY
Location of ARBORETUM-PROMENADE CHINY on the google maps. Address and contacts of ARBORETUM-PROMENADE CHINY

Andere gerelateerde bedrijven als come ARBORETUM-PROMENADE CHINY ARBORETUM-PROMENADE CHINY: FLDEGESVES SPRL | HOFMAN FRANK | Tryhou L | Reekmans-Vink J BVBA | DANIEL DEVOS

Other related companies as ARBORETUM-PROMENADE CHINY: FLDEGESVES SPRL | HOFMAN FRANK | Tryhou L | Reekmans-Vink J BVBA | DANIEL DEVOS

ARBORETUM-PROMENADE CHINY is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARBORETUM-PROMENADE CHINY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01034881591. Het bedrijf ARBORETUM-PROMENADE CHINY bevindt zich op het adres: PONT SAINT-NICOLAS; 6810; CHINY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten. Producten gemaakt in ARBORETUM-PROMENADE CHINY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARBORETUM-PROMENADE CHINY is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARBORETUM-PROMENADE CHINY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARBORETUM-PROMENADE CHINY, openstaande posities, locatie van ARBORETUM-PROMENADE CHINY op de kaart.

ARBORETUM-PROMENADE CHINY is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARBORETUM-PROMENADE CHINY, company assigned to the tax number BE01034881591. The company ARBORETUM-PROMENADE CHINY is located at the address: PONT SAINT-NICOLAS; 6810; CHINY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierentuinen,botanische tuinen,sterrenwachten and natuurreservaten. Products created in ARBORETUM-PROMENADE CHINY were not found.
The main activity of ARBORETUM-PROMENADE CHINY is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARBORETUM-PROMENADE CHINY is not available. You also can look at reviews of ARBORETUM-PROMENADE CHINY, open positions, location of ARBORETUM-PROMENADE CHINY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARBORETUM-PROMENADE CHINY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARBORETUM-PROMENADE CHINY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARBORETUM-PROMENADE CHINY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARBORETUM-PROMENADE CHINY, employees, financial statistics.