WALTER TOP

Contactgegevens WALTER TOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WALTER TOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

WALTER TOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERENDREESESTEENWEG 52; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92265373 (+32-92265373) 92265373 (+32-92265373)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WALTER TOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WALTER TOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WALTER TOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WALTER TOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WALTER TOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WALTER TOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WALTER TOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WALTER TOP
Products information WALTER TOP

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in WALTER TOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WALTER TOP
(Get full report from official database of BE for WALTER TOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor WALTER TOP
Addition kinds of activities for WALTER TOP

2452. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
22999909. uitgeplozen touw | Oakum
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services

Werken bij WALTER TOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WALTER TOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WALTER TOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WALTER TOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

Zoek naar antwoorden van WALTER TOP in sociale netwerken
Look for responds of WALTER TOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor WALTER TOP. Laat een reactie achter voor WALTER TOP. WALTER TOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WALTER TOP. Leave a respond for WALTER TOP. WALTER TOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WALTER TOP op de google maps. Adres en contacten WALTER TOP
Location of WALTER TOP on the google maps. Address and contacts of WALTER TOP

Andere gerelateerde bedrijven als come WALTER TOP WALTER TOP: De Rycke-Kegge BVBA | De Waele Benedikte | Debbaut | WILLY DAELMAN | PIZZA MARANO

Other related companies as WALTER TOP: De Rycke-Kegge BVBA | De Waele Benedikte | Debbaut | WILLY DAELMAN | PIZZA MARANO

WALTER TOP is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WALTER TOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf WALTER TOP bevindt zich op het adres: MERENDREESESTEENWEG 52; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in WALTER TOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WALTER TOP is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WALTER TOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WALTER TOP, openstaande posities, locatie van WALTER TOP op de kaart.

WALTER TOP is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is WALTER TOP, company assigned to the tax number BE06800781250. The company WALTER TOP is located at the address: MERENDREESESTEENWEG 52; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dierenartsen. Products created in WALTER TOP were not found.
The main activity of WALTER TOP is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WALTER TOP is not available. You also can look at reviews of WALTER TOP, open positions, location of WALTER TOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WALTER TOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WALTER TOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WALTER TOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WALTER TOP, employees, financial statistics.