VINCENT DE VOS

Particuliere bedrijvencommunicatie • VINCENT DE VOS
Private companiesCommunications • VINCENT DE VOS

Contactgegevens VINCENT DE VOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VINCENT DE VOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VINCENT DE VOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRIEPHOEKSTRAAT 3; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93841575 (+32-93841575) 93841575 (+32-93841575)

Fax (fax): +32 (16) 205-90-77 +32 (16) 205-90-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VINCENT DE VOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VINCENT DE VOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VINCENT DE VOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VINCENT DE VOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VINCENT DE VOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VINCENT DE VOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VINCENT DE VOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VINCENT DE VOS
Products information VINCENT DE VOS

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in VINCENT DE VOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VINCENT DE VOS
(Get full report from official database of BE for VINCENT DE VOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VINCENT DE VOS
Addition kinds of activities for VINCENT DE VOS

344205. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
25219901. Paneelsystemen en scheidingswanden (vrijstaand), kantoor: hout | Panel systems and partitions (free-standing), office: wood
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
39110402. Handtassen, edelmetaal | Handbags, precious metal
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive

Werken bij VINCENT DE VOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VINCENT DE VOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VINCENT DE VOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VINCENT DE VOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van VINCENT DE VOS in sociale netwerken
Look for responds of VINCENT DE VOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VINCENT DE VOS. Laat een reactie achter voor VINCENT DE VOS. VINCENT DE VOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VINCENT DE VOS. Leave a respond for VINCENT DE VOS. VINCENT DE VOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VINCENT DE VOS op de google maps. Adres en contacten VINCENT DE VOS
Location of VINCENT DE VOS on the google maps. Address and contacts of VINCENT DE VOS

Andere gerelateerde bedrijven als come VINCENT DE VOS VINCENT DE VOS: WILMA PROJECT DEVELOPMENT NV | Croix Rouge Wavre | LUC FOURNY | BOCKEN A. | SUPRA MOSSELEN

Other related companies as VINCENT DE VOS: WILMA PROJECT DEVELOPMENT NV | Croix Rouge Wavre | LUC FOURNY | BOCKEN A. | SUPRA MOSSELEN

VINCENT DE VOS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VINCENT DE VOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf VINCENT DE VOS bevindt zich op het adres: KRIEPHOEKSTRAAT 3; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in VINCENT DE VOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VINCENT DE VOS is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VINCENT DE VOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VINCENT DE VOS, openstaande posities, locatie van VINCENT DE VOS op de kaart.

VINCENT DE VOS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VINCENT DE VOS, company assigned to the tax number BE05533233642. The company VINCENT DE VOS is located at the address: KRIEPHOEKSTRAAT 3; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dierenartsen. Products created in VINCENT DE VOS were not found.
The main activity of VINCENT DE VOS is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VINCENT DE VOS is not available. You also can look at reviews of VINCENT DE VOS, open positions, location of VINCENT DE VOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VINCENT DE VOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VINCENT DE VOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VINCENT DE VOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VINCENT DE VOS, employees, financial statistics.