VERA WELLENS

Contactgegevens VERA WELLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERA WELLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERA WELLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDESTRAAT 41; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14551070 (+32-14551070) 14551070 (+32-14551070)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERA WELLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERA WELLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERA WELLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERA WELLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERA WELLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERA WELLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERA WELLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERA WELLENS
Products information VERA WELLENS

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VERA WELLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERA WELLENS
(Get full report from official database of BE for VERA WELLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERA WELLENS
Addition kinds of activities for VERA WELLENS

369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
519903. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
14290101. Basalt, gebroken en gebroken-steengroeven | Basalt, crushed and broken-quarrying
16290103. Dam constructie | Dam construction
20320305. Kippensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken soup: packaged in cans, jars, etc.
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
30840000. Kunststof pijp | Plastics pipe
35429905. Electroforming machines | Electroforming machines
73890100. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij VERA WELLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERA WELLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERA WELLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERA WELLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van VERA WELLENS in sociale netwerken
Look for responds of VERA WELLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERA WELLENS. Laat een reactie achter voor VERA WELLENS. VERA WELLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERA WELLENS. Leave a respond for VERA WELLENS. VERA WELLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERA WELLENS op de google maps. Adres en contacten VERA WELLENS
Location of VERA WELLENS on the google maps. Address and contacts of VERA WELLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come VERA WELLENS VERA WELLENS: TOLEDO COMMUNICATIONS | JOZEF ROMMENS-VAN DIJCK | JOHNSON CONTROLS - DIVISION SCHATTEN | Laurent Photo SPRL | Dujeux C

Other related companies as VERA WELLENS: TOLEDO COMMUNICATIONS | JOZEF ROMMENS-VAN DIJCK | JOHNSON CONTROLS - DIVISION SCHATTEN | Laurent Photo SPRL | Dujeux C

VERA WELLENS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERA WELLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf VERA WELLENS bevindt zich op het adres: HEIDESTRAAT 41; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in VERA WELLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERA WELLENS is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERA WELLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERA WELLENS, openstaande posities, locatie van VERA WELLENS op de kaart.

VERA WELLENS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERA WELLENS, company assigned to the tax number BE02959411621. The company VERA WELLENS is located at the address: HEIDESTRAAT 41; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dierenartsen. Products created in VERA WELLENS were not found.
The main activity of VERA WELLENS is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERA WELLENS is not available. You also can look at reviews of VERA WELLENS, open positions, location of VERA WELLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERA WELLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERA WELLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERA WELLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERA WELLENS, employees, financial statistics.