STEFAAN GOEMINNE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • STEFAAN GOEMINNE
Private companiesHealth Services • STEFAAN GOEMINNE

Contactgegevens STEFAAN GOEMINNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN GOEMINNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN GOEMINNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLADIJSSTRAAT 307; 8540; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56777677 (+32-56777677) 56777677 (+32-56777677)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN GOEMINNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN GOEMINNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN GOEMINNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN GOEMINNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN GOEMINNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN GOEMINNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN GOEMINNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN GOEMINNE
Products information STEFAAN GOEMINNE

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in STEFAAN GOEMINNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN GOEMINNE
(Get full report from official database of BE for STEFAAN GOEMINNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN GOEMINNE
Addition kinds of activities for STEFAAN GOEMINNE

2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
22110400. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
28340502. Belladonna farmaceutische preparaten | Belladonna pharmaceutical preparations
31310505. Afwerkingen (leer), schoen | Trimmings (leather), shoe
34219902. Swords | Swords
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
86219901. Accountantsvereniging | Accounting association

Werken bij STEFAAN GOEMINNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN GOEMINNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN GOEMINNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN GOEMINNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Productie supervisor (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-office Waas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een uitgebreide opleiding word je ingeschakeld als productie supervisor van de liquid afdeling. Je maakt jouw team klaar voor vernieuwingen in het productieproces. Na implementatie van de vernieuwingen, evalueer je en stuur je bij waar nodig. Je stuurt het team aan en maakt de werkplanningen.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

Zoek naar antwoorden van STEFAAN GOEMINNE in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN GOEMINNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN GOEMINNE. Laat een reactie achter voor STEFAAN GOEMINNE. STEFAAN GOEMINNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN GOEMINNE. Leave a respond for STEFAAN GOEMINNE. STEFAAN GOEMINNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN GOEMINNE op de google maps. Adres en contacten STEFAAN GOEMINNE
Location of STEFAAN GOEMINNE on the google maps. Address and contacts of STEFAAN GOEMINNE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN GOEMINNE STEFAAN GOEMINNE: GARAGE BROSENS | INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE | New Topaz | GUY VAN GILS | Leyson SPRL

Other related companies as STEFAAN GOEMINNE: GARAGE BROSENS | INSTALLATIONS ELECTRIQUE BORINAGE | New Topaz | GUY VAN GILS | Leyson SPRL

STEFAAN GOEMINNE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN GOEMINNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf STEFAAN GOEMINNE bevindt zich op het adres: PLADIJSSTRAAT 307; 8540; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in STEFAAN GOEMINNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAAN GOEMINNE is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN GOEMINNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN GOEMINNE, openstaande posities, locatie van STEFAAN GOEMINNE op de kaart.

STEFAAN GOEMINNE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN GOEMINNE, company assigned to the tax number BE08428680419. The company STEFAAN GOEMINNE is located at the address: PLADIJSSTRAAT 307; 8540; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dierenartsen. Products created in STEFAAN GOEMINNE were not found.
The main activity of STEFAAN GOEMINNE is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN GOEMINNE is not available. You also can look at reviews of STEFAAN GOEMINNE, open positions, location of STEFAAN GOEMINNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN GOEMINNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN GOEMINNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN GOEMINNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN GOEMINNE, employees, financial statistics.