MARIJKE MEEUWS

Contactgegevens MARIJKE MEEUWS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIJKE MEEUWS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIJKE MEEUWS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 48; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93559313 (+32-93559313) 93559313 (+32-93559313)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIJKE MEEUWS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIJKE MEEUWS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIJKE MEEUWS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIJKE MEEUWS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIJKE MEEUWS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIJKE MEEUWS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIJKE MEEUWS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIJKE MEEUWS
Products information MARIJKE MEEUWS

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MARIJKE MEEUWS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIJKE MEEUWS
(Get full report from official database of BE for MARIJKE MEEUWS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIJKE MEEUWS
Addition kinds of activities for MARIJKE MEEUWS

254202. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
28440504. Zonnebrandcrèmes en oliën | Suntan lotions and oils
35850506. Sifonen, frisdrankwater | Siphons, soda water
37329904. Pontoons, behalve vliegtuigen en opblaasbaar | Pontoons, except aircraft and inflatable
89991002. Informatiebureau | Information bureau
95310400. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government

Werken bij MARIJKE MEEUWS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIJKE MEEUWS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIJKE MEEUWS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIJKE MEEUWS. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van MARIJKE MEEUWS in sociale netwerken
Look for responds of MARIJKE MEEUWS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIJKE MEEUWS. Laat een reactie achter voor MARIJKE MEEUWS. MARIJKE MEEUWS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIJKE MEEUWS. Leave a respond for MARIJKE MEEUWS. MARIJKE MEEUWS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIJKE MEEUWS op de google maps. Adres en contacten MARIJKE MEEUWS
Location of MARIJKE MEEUWS on the google maps. Address and contacts of MARIJKE MEEUWS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIJKE MEEUWS MARIJKE MEEUWS: Diva (Patisserie) | FORTIS | Chanterelles (Les) | Marie-Therese | Schaltin L

Other related companies as MARIJKE MEEUWS: Diva (Patisserie) | FORTIS | Chanterelles (Les) | Marie-Therese | Schaltin L

MARIJKE MEEUWS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIJKE MEEUWS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf MARIJKE MEEUWS bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 48; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in MARIJKE MEEUWS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIJKE MEEUWS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIJKE MEEUWS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIJKE MEEUWS, openstaande posities, locatie van MARIJKE MEEUWS op de kaart.

MARIJKE MEEUWS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIJKE MEEUWS, company assigned to the tax number BE08101562500. The company MARIJKE MEEUWS is located at the address: SCHOOLSTRAAT 48; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierenartsen. Products created in MARIJKE MEEUWS were not found.
The main activity of MARIJKE MEEUWS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIJKE MEEUWS is not available. You also can look at reviews of MARIJKE MEEUWS, open positions, location of MARIJKE MEEUWS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIJKE MEEUWS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIJKE MEEUWS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIJKE MEEUWS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIJKE MEEUWS, employees, financial statistics.