MAISON ANTOINE & AURةLIE

Contactgegevens MAISON ANTOINE & AURةLIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON ANTOINE & AURةLIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON ANTOINE & AURةLIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TRAPPة 1; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42230156 (+32-42230156) 42230156 (+32-42230156)

Fax (fax): +32 (81) 717-21-88 +32 (81) 717-21-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON ANTOINE & AURةLIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON ANTOINE & AURةLIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON ANTOINE & AURةLIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON ANTOINE & AURةLIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON ANTOINE & AURةLIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON ANTOINE & AURةLIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON ANTOINE & AURةLIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON ANTOINE & AURةLIE
Products information MAISON ANTOINE & AURةLIE

BTW identificatienummer (tax): BE04232177734
Ondernemingsnummer: 8970306396
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MAISON ANTOINE & AURةLIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Tweedehandsgoederen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON ANTOINE & AURةLIE
(Get full report from official database of BE for MAISON ANTOINE & AURةLIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON ANTOINE & AURةLIE
Addition kinds of activities for MAISON ANTOINE & AURةLIE

2269. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
329207. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
333401. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
07820209. Sprigging diensten, gazon | Sprigging services, lawn
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber
38230504. Vloeistofconcentratie instrumenten, industrieel proces type | Liquid concentration instruments, industrial process type
48129902. Paging diensten | Paging services
48220202. Mailgram diensten | Mailgram services
94319910. Administratie van de volksgezondheidsinstantie, overheid | Public health agency administration, government

Werken bij MAISON ANTOINE & AURةLIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON ANTOINE & AURةLIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON ANTOINE & AURةLIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON ANTOINE & AURةLIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van MAISON ANTOINE & AURةLIE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON ANTOINE & AURةLIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON ANTOINE & AURةLIE. Laat een reactie achter voor MAISON ANTOINE & AURةLIE. MAISON ANTOINE & AURةLIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON ANTOINE & AURةLIE. Leave a respond for MAISON ANTOINE & AURةLIE. MAISON ANTOINE & AURةLIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON ANTOINE & AURةLIE op de google maps. Adres en contacten MAISON ANTOINE & AURةLIE
Location of MAISON ANTOINE & AURةLIE on the google maps. Address and contacts of MAISON ANTOINE & AURةLIE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON ANTOINE & AURةLIE MAISON ANTOINE & AURةLIE: FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH | Wené Erik | FIORELLINI | Bertrand J | Maes Industri?le Verlichting NV

Other related companies as MAISON ANTOINE & AURةLIE: FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH | Wené Erik | FIORELLINI | Bertrand J | Maes Industri?le Verlichting NV

MAISON ANTOINE & AURةLIE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON ANTOINE & AURةLIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232177734. Het bedrijf MAISON ANTOINE & AURةLIE bevindt zich op het adres: RUE TRAPPة 1; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 410,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Tweedehandsgoederen. Producten gemaakt in MAISON ANTOINE & AURةLIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON ANTOINE & AURةLIE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON ANTOINE & AURةLIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON ANTOINE & AURةLIE, openstaande posities, locatie van MAISON ANTOINE & AURةLIE op de kaart.

MAISON ANTOINE & AURةLIE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON ANTOINE & AURةLIE, company assigned to the tax number BE04232177734. The company MAISON ANTOINE & AURةLIE is located at the address: RUE TRAPPة 1; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 410,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Baby- and kinderkleding; Tweedehandsgoederen. Products created in MAISON ANTOINE & AURةLIE were not found.
The main activity of MAISON ANTOINE & AURةLIE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON ANTOINE & AURةLIE is not available. You also can look at reviews of MAISON ANTOINE & AURةLIE, open positions, location of MAISON ANTOINE & AURةLIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON ANTOINE & AURةLIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON ANTOINE & AURةLIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON ANTOINE & AURةLIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON ANTOINE & AURةLIE, employees, financial statistics.