FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH

Contactgegevens FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Osselstr. 12 1785 Merchtem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-61-06-07 32-24-61-06-07

Fax (fax): 32-24-61-07-08 32-24-61-07-08

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH
Products information FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE07275390625
Ondernemingsnummer: 3022308349
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Uncut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH
(Get full report from official database of BE for FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH
Addition kinds of activities for FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH

394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
37310113. Trekboten, bouw en reparatie | Towboats, building and repairing
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
50990304. Reflecterende wegmarkers | Reflective road markers
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing

Werken bij FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • MONTEUR SECTIONAAL POORTEN - REGIO RONSE - KLUISBERGEN - MAARKEDAL (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Oudenaarde gespecialiseerd in sectionaal poorten zijn we dringend op zoek naar een monteur!

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH. Laat een reactie achter voor FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH. FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH. Leave a respond for FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH. FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH op de google maps. Adres en contacten FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH
Location of FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH on the google maps. Address and contacts of FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH: BERNARD VERHAEGHE | Cao Hoai Chuong | ELECTROLOR | FRANS RENIERS | Centre de Consultations Conjugales et Planning Familial

Other related companies as FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH: BERNARD VERHAEGHE | Cao Hoai Chuong | ELECTROLOR | FRANS RENIERS | Centre de Consultations Conjugales et Planning Familial

FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07275390625. Het bedrijf FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH bevindt zich op het adres: Osselstr. 12 1785 Merchtem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Uncut diamonds. Producten gemaakt in FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH, openstaande posities, locatie van FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH op de kaart.

FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH, company assigned to the tax number BE07275390625. The company FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH is located at the address: Osselstr. 12 1785 Merchtem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Uncut diamonds. Products created in FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH were not found.
The main activity of FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH is not available. You also can look at reviews of FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH, open positions, location of FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMAC LAFFERTY STEPHAN JOSEPH, employees, financial statistics.