KATELYNE VERSTAPPEN

Contactgegevens KATELYNE VERSTAPPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATELYNE VERSTAPPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATELYNE VERSTAPPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 164; 3111; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16582150 (+32-16582150) 16582150 (+32-16582150)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATELYNE VERSTAPPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATELYNE VERSTAPPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATELYNE VERSTAPPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATELYNE VERSTAPPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATELYNE VERSTAPPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATELYNE VERSTAPPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATELYNE VERSTAPPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATELYNE VERSTAPPEN
Products information KATELYNE VERSTAPPEN

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in KATELYNE VERSTAPPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATELYNE VERSTAPPEN
(Get full report from official database of BE for KATELYNE VERSTAPPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATELYNE VERSTAPPEN
Addition kinds of activities for KATELYNE VERSTAPPEN

3253. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
22219901. Linnen weefsels, kunstmatige vezels en zijden | Lining fabrics, manmade fiber and silk
22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
32110401. Plaatglas, gepolijst en ruw | Plate glass, polished and rough
39999930. Voorbereiding van glijbanen en tentoonstellingen | Preparation of slides and exhibits

Werken bij KATELYNE VERSTAPPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATELYNE VERSTAPPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATELYNE VERSTAPPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATELYNE VERSTAPPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van KATELYNE VERSTAPPEN in sociale netwerken
Look for responds of KATELYNE VERSTAPPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATELYNE VERSTAPPEN. Laat een reactie achter voor KATELYNE VERSTAPPEN. KATELYNE VERSTAPPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATELYNE VERSTAPPEN. Leave a respond for KATELYNE VERSTAPPEN. KATELYNE VERSTAPPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATELYNE VERSTAPPEN op de google maps. Adres en contacten KATELYNE VERSTAPPEN
Location of KATELYNE VERSTAPPEN on the google maps. Address and contacts of KATELYNE VERSTAPPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KATELYNE VERSTAPPEN KATELYNE VERSTAPPEN: SCHOENEN GRANT | HAIR DESIGN KRICKEL | TITUS MEBARA | HENDRIK JONKERS | Marraine (Chez)

Other related companies as KATELYNE VERSTAPPEN: SCHOENEN GRANT | HAIR DESIGN KRICKEL | TITUS MEBARA | HENDRIK JONKERS | Marraine (Chez)

KATELYNE VERSTAPPEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATELYNE VERSTAPPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf KATELYNE VERSTAPPEN bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 164; 3111; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in KATELYNE VERSTAPPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATELYNE VERSTAPPEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATELYNE VERSTAPPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATELYNE VERSTAPPEN, openstaande posities, locatie van KATELYNE VERSTAPPEN op de kaart.

KATELYNE VERSTAPPEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATELYNE VERSTAPPEN, company assigned to the tax number BE07882385253. The company KATELYNE VERSTAPPEN is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 164; 3111; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dierenartsen. Products created in KATELYNE VERSTAPPEN were not found.
The main activity of KATELYNE VERSTAPPEN is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KATELYNE VERSTAPPEN is not available. You also can look at reviews of KATELYNE VERSTAPPEN, open positions, location of KATELYNE VERSTAPPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATELYNE VERSTAPPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATELYNE VERSTAPPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATELYNE VERSTAPPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATELYNE VERSTAPPEN, employees, financial statistics.