JOHAN MEULEWAETER

Contactgegevens JOHAN MEULEWAETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN MEULEWAETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN MEULEWAETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE VELDSTRAAT 156; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93556633 (+32-93556633) 93556633 (+32-93556633)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN MEULEWAETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN MEULEWAETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN MEULEWAETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN MEULEWAETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN MEULEWAETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN MEULEWAETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN MEULEWAETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN MEULEWAETER
Products information JOHAN MEULEWAETER

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JOHAN MEULEWAETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN MEULEWAETER
(Get full report from official database of BE for JOHAN MEULEWAETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN MEULEWAETER
Addition kinds of activities for JOHAN MEULEWAETER

8742. Management consulting diensten | Management consulting services
509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
899904. Liedschriften | Song writings
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
80699905. Orthopedisch ziekenhuis | Orthopedic hospital

Werken bij JOHAN MEULEWAETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN MEULEWAETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN MEULEWAETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN MEULEWAETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van JOHAN MEULEWAETER in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN MEULEWAETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN MEULEWAETER. Laat een reactie achter voor JOHAN MEULEWAETER. JOHAN MEULEWAETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN MEULEWAETER. Leave a respond for JOHAN MEULEWAETER. JOHAN MEULEWAETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN MEULEWAETER op de google maps. Adres en contacten JOHAN MEULEWAETER
Location of JOHAN MEULEWAETER on the google maps. Address and contacts of JOHAN MEULEWAETER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN MEULEWAETER JOHAN MEULEWAETER: CLOCHET JEAN-PIERRE | MULTI SERVICES EXPRESS | Shine | MARNIX VIERSTRAETE | Denys C

Other related companies as JOHAN MEULEWAETER: CLOCHET JEAN-PIERRE | MULTI SERVICES EXPRESS | Shine | MARNIX VIERSTRAETE | Denys C

JOHAN MEULEWAETER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN MEULEWAETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf JOHAN MEULEWAETER bevindt zich op het adres: OUDE VELDSTRAAT 156; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in JOHAN MEULEWAETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN MEULEWAETER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN MEULEWAETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN MEULEWAETER, openstaande posities, locatie van JOHAN MEULEWAETER op de kaart.

JOHAN MEULEWAETER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN MEULEWAETER, company assigned to the tax number BE05843322753. The company JOHAN MEULEWAETER is located at the address: OUDE VELDSTRAAT 156; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dierenartsen. Products created in JOHAN MEULEWAETER were not found.
The main activity of JOHAN MEULEWAETER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN MEULEWAETER is not available. You also can look at reviews of JOHAN MEULEWAETER, open positions, location of JOHAN MEULEWAETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN MEULEWAETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN MEULEWAETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN MEULEWAETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN MEULEWAETER, employees, financial statistics.