JEAN-MARIE MASSCHELEIN

Contactgegevens JEAN-MARIE MASSCHELEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE MASSCHELEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE MASSCHELEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PARADIS 1; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67214550 (+32-67214550) 67214550 (+32-67214550)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE MASSCHELEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE MASSCHELEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE MASSCHELEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE MASSCHELEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE MASSCHELEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE MASSCHELEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE MASSCHELEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE MASSCHELEIN
Products information JEAN-MARIE MASSCHELEIN

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in JEAN-MARIE MASSCHELEIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE MASSCHELEIN
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE MASSCHELEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE MASSCHELEIN
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE MASSCHELEIN

07820102. Tuinplanten | Garden planting services
07820200. Grasdiensten | Lawn services
20230306. Gedroogde wei | Dried whey
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
51310213. Textielomzetters | Textile converters
59419902. Fiets- en fietsonderdelen | Bicycle and bicycle parts
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans
86419906. Zingende samenleving | Singing society

Werken bij JEAN-MARIE MASSCHELEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE MASSCHELEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE MASSCHELEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE MASSCHELEIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE MASSCHELEIN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE MASSCHELEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE MASSCHELEIN. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE MASSCHELEIN. JEAN-MARIE MASSCHELEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE MASSCHELEIN. Leave a respond for JEAN-MARIE MASSCHELEIN. JEAN-MARIE MASSCHELEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE MASSCHELEIN op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE MASSCHELEIN
Location of JEAN-MARIE MASSCHELEIN on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE MASSCHELEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE MASSCHELEIN JEAN-MARIE MASSCHELEIN: SCHOONMAAKBEDRIJF CLAUDE | SUNBROWN | NEW MAGTA | Schoreels Mark | Carrosserie De Groote M BVBA

Other related companies as JEAN-MARIE MASSCHELEIN: SCHOONMAAKBEDRIJF CLAUDE | SUNBROWN | NEW MAGTA | Schoreels Mark | Carrosserie De Groote M BVBA

JEAN-MARIE MASSCHELEIN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE MASSCHELEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf JEAN-MARIE MASSCHELEIN bevindt zich op het adres: RUE DU PARADIS 1; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in JEAN-MARIE MASSCHELEIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE MASSCHELEIN is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE MASSCHELEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE MASSCHELEIN, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE MASSCHELEIN op de kaart.

JEAN-MARIE MASSCHELEIN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE MASSCHELEIN, company assigned to the tax number BE02073913574. The company JEAN-MARIE MASSCHELEIN is located at the address: RUE DU PARADIS 1; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierenartsen. Products created in JEAN-MARIE MASSCHELEIN were not found.
The main activity of JEAN-MARIE MASSCHELEIN is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE MASSCHELEIN is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE MASSCHELEIN, open positions, location of JEAN-MARIE MASSCHELEIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE MASSCHELEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE MASSCHELEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE MASSCHELEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE MASSCHELEIN, employees, financial statistics.