JEAN BASTIEN

Contactgegevens JEAN BASTIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN BASTIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN BASTIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONLAAN 130; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26492150 (+32-26492150) 26492150 (+32-26492150)

Fax (fax): +32 (61) 984-45-72 +32 (61) 984-45-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN BASTIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN BASTIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN BASTIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN BASTIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN BASTIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN BASTIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN BASTIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN BASTIEN
Products information JEAN BASTIEN

BTW identificatienummer (tax): BE08892578125
Ondernemingsnummer: 4358245849
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEAN BASTIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN BASTIEN
(Get full report from official database of BE for JEAN BASTIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN BASTIEN
Addition kinds of activities for JEAN BASTIEN

2861. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
3566. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
769903. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services
07839901. Arborist diensten | Arborist services
34299912. Zadelmakerij | Saddlery hardware
35190103. Marine motoren | Marine engines
41190102. Hoorse verhuur, met chauffeur | Hearse rental, with driver
52610204. Zode | Sod
65310402. Tijdverdeling onroerend goed verkoop, leasing en verhuur | Time-sharing real estate sales, leasing and rentals
94319905. Milieu gezondheidsprogramma administratie, overheid | Environmental health program administration, government

Werken bij JEAN BASTIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN BASTIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN BASTIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN BASTIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van JEAN BASTIEN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN BASTIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN BASTIEN. Laat een reactie achter voor JEAN BASTIEN. JEAN BASTIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN BASTIEN. Leave a respond for JEAN BASTIEN. JEAN BASTIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN BASTIEN op de google maps. Adres en contacten JEAN BASTIEN
Location of JEAN BASTIEN on the google maps. Address and contacts of JEAN BASTIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN BASTIEN JEAN BASTIEN: C.M.Y.K. CAD CONSULTING SPRL | BUREAU PLANCHON-JORIS | CH. TOUSSAINT | HENK LOOBUYCK | B. VAN BERCKELAER

Other related companies as JEAN BASTIEN: C.M.Y.K. CAD CONSULTING SPRL | BUREAU PLANCHON-JORIS | CH. TOUSSAINT | HENK LOOBUYCK | B. VAN BERCKELAER

JEAN BASTIEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN BASTIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08892578125. Het bedrijf JEAN BASTIEN bevindt zich op het adres: KROONLAAN 130; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in JEAN BASTIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN BASTIEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN BASTIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN BASTIEN, openstaande posities, locatie van JEAN BASTIEN op de kaart.

JEAN BASTIEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN BASTIEN, company assigned to the tax number BE08892578125. The company JEAN BASTIEN is located at the address: KROONLAAN 130; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 603,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dierenartsen. Products created in JEAN BASTIEN were not found.
The main activity of JEAN BASTIEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN BASTIEN is not available. You also can look at reviews of JEAN BASTIEN, open positions, location of JEAN BASTIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN BASTIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN BASTIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN BASTIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN BASTIEN, employees, financial statistics.