JAN LEYSEN

Contactgegevens JAN LEYSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN LEYSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN LEYSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NANOFSTRAAT 74; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11322975 (+32-11322975) 11322975 (+32-11322975)

Fax (fax): +32 (15) 108-52-56 +32 (15) 108-52-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN LEYSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN LEYSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN LEYSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN LEYSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN LEYSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN LEYSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN LEYSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN LEYSEN
Products information JAN LEYSEN

BTW identificatienummer (tax): BE07741485595
Ondernemingsnummer: 1371337890
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JAN LEYSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN LEYSEN
(Get full report from official database of BE for JAN LEYSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN LEYSEN
Addition kinds of activities for JAN LEYSEN

349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
493900. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
20119905. Paardvlees, voor menselijke consumptie: op de plaats geslacht | Horse meat, for human consumption: slaughtered on site
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
34620302. Verbrandingsmotoren van de verbrandingsmotoren, ysterhoudend | Internal combustion engine forgings, ferrous
39149904. Bestek, NK | Flatware, nsk
73729904. Home entertainment computer software | Home entertainment computer software
95120000. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation

Werken bij JAN LEYSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN LEYSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN LEYSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN LEYSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van JAN LEYSEN in sociale netwerken
Look for responds of JAN LEYSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN LEYSEN. Laat een reactie achter voor JAN LEYSEN. JAN LEYSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN LEYSEN. Leave a respond for JAN LEYSEN. JAN LEYSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN LEYSEN op de google maps. Adres en contacten JAN LEYSEN
Location of JAN LEYSEN on the google maps. Address and contacts of JAN LEYSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN LEYSEN JAN LEYSEN: JET | CAMPO - ELECTRO NV | R EN P WIEME | De Hertogh L | J. DANI?LS

Other related companies as JAN LEYSEN: JET | CAMPO - ELECTRO NV | R EN P WIEME | De Hertogh L | J. DANI?LS

JAN LEYSEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN LEYSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741485595. Het bedrijf JAN LEYSEN bevindt zich op het adres: NANOFSTRAAT 74; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in JAN LEYSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN LEYSEN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN LEYSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN LEYSEN, openstaande posities, locatie van JAN LEYSEN op de kaart.

JAN LEYSEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN LEYSEN, company assigned to the tax number BE07741485595. The company JAN LEYSEN is located at the address: NANOFSTRAAT 74; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierenartsen. Products created in JAN LEYSEN were not found.
The main activity of JAN LEYSEN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN LEYSEN is not available. You also can look at reviews of JAN LEYSEN, open positions, location of JAN LEYSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN LEYSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN LEYSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN LEYSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN LEYSEN, employees, financial statistics.