IVO VAN HERCK

Contactgegevens IVO VAN HERCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IVO VAN HERCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

IVO VAN HERCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEMELRIJKSTRAAT 26; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89764747 (+32-89764747) 89764747 (+32-89764747)

Fax (fax): +32 (3) 493-97-43 +32 (3) 493-97-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IVO VAN HERCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IVO VAN HERCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IVO VAN HERCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IVO VAN HERCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IVO VAN HERCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IVO VAN HERCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IVO VAN HERCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IVO VAN HERCK
Products information IVO VAN HERCK

BTW identificatienummer (tax): BE03621063232
Ondernemingsnummer: 1599304199
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in IVO VAN HERCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IVO VAN HERCK
(Get full report from official database of BE for IVO VAN HERCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor IVO VAN HERCK
Addition kinds of activities for IVO VAN HERCK

22110702. Wasnetten | Laundry nets
25150303. Studio banken | Studio couches
36510103. Klokradio en telefooncombinaties | Clock radio and telephone combinations
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation

Werken bij IVO VAN HERCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IVO VAN HERCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IVO VAN HERCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IVO VAN HERCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: MBOUW

    Type: Vervanging brugpensioen

    Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

  • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kontich – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • Lasser / Samensteller (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

Zoek naar antwoorden van IVO VAN HERCK in sociale netwerken
Look for responds of IVO VAN HERCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor IVO VAN HERCK. Laat een reactie achter voor IVO VAN HERCK. IVO VAN HERCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IVO VAN HERCK. Leave a respond for IVO VAN HERCK. IVO VAN HERCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IVO VAN HERCK op de google maps. Adres en contacten IVO VAN HERCK
Location of IVO VAN HERCK on the google maps. Address and contacts of IVO VAN HERCK

Andere gerelateerde bedrijven als come IVO VAN HERCK IVO VAN HERCK: LUIS D | Demuynck Patricia | ROBERT JANSEN | Lambert A & Fils | AGREFLOR

Other related companies as IVO VAN HERCK: LUIS D | Demuynck Patricia | ROBERT JANSEN | Lambert A & Fils | AGREFLOR

IVO VAN HERCK is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IVO VAN HERCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03621063232. Het bedrijf IVO VAN HERCK bevindt zich op het adres: HEMELRIJKSTRAAT 26; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in IVO VAN HERCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IVO VAN HERCK is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IVO VAN HERCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IVO VAN HERCK, openstaande posities, locatie van IVO VAN HERCK op de kaart.

IVO VAN HERCK is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is IVO VAN HERCK, company assigned to the tax number BE03621063232. The company IVO VAN HERCK is located at the address: HEMELRIJKSTRAAT 26; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dierenartsen. Products created in IVO VAN HERCK were not found.
The main activity of IVO VAN HERCK is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IVO VAN HERCK is not available. You also can look at reviews of IVO VAN HERCK, open positions, location of IVO VAN HERCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IVO VAN HERCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IVO VAN HERCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IVO VAN HERCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IVO VAN HERCK, employees, financial statistics.