GUIDO VAN HOORICKX

Contactgegevens GUIDO VAN HOORICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO VAN HOORICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO VAN HOORICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTEINDESTRAAT 177; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50717285 (+32-50717285) 50717285 (+32-50717285)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO VAN HOORICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO VAN HOORICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO VAN HOORICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO VAN HOORICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO VAN HOORICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO VAN HOORICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO VAN HOORICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO VAN HOORICKX
Products information GUIDO VAN HOORICKX

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GUIDO VAN HOORICKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO VAN HOORICKX
(Get full report from official database of BE for GUIDO VAN HOORICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO VAN HOORICKX
Addition kinds of activities for GUIDO VAN HOORICKX

3596. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
25119907. Schermen, privacy: hout | Screens, privacy: wood
28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
34430506. Drukapparatuur of hulpapparatuur, kern: metalen plaat | Pressurizers or auxiliary equipment, nuclear: metal plate
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances
38610501. Blauwdruk reproductie machines en apparatuur | Blueprint reproduction machines and equipment

Werken bij GUIDO VAN HOORICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO VAN HOORICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO VAN HOORICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO VAN HOORICKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • HEFTRUCKBESTUURDER TEXTIELSECTOR -2 PLOEGEN/ SOFER MOTOSTIVUITOR SECTORUL TEXTIEL- 2 SCHIMBURI (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Tielt gaat Forum Jobs op zoek naar een heftruckbestuurder die kan werken in 2 ploegen (5u-13u / 13u-21u). Je staat in voor het lossen van vrachtwagens én hebt een goede PC-kennis.

  • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van GUIDO VAN HOORICKX in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO VAN HOORICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO VAN HOORICKX. Laat een reactie achter voor GUIDO VAN HOORICKX. GUIDO VAN HOORICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO VAN HOORICKX. Leave a respond for GUIDO VAN HOORICKX. GUIDO VAN HOORICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO VAN HOORICKX op de google maps. Adres en contacten GUIDO VAN HOORICKX
Location of GUIDO VAN HOORICKX on the google maps. Address and contacts of GUIDO VAN HOORICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO VAN HOORICKX GUIDO VAN HOORICKX: G. DHEEDENE | MARIA D'HUYS | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | Coq d'Or (Le) | JULIAAN VAN GENECHTEN

Other related companies as GUIDO VAN HOORICKX: G. DHEEDENE | MARIA D'HUYS | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | Coq d'Or (Le) | JULIAAN VAN GENECHTEN

GUIDO VAN HOORICKX is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO VAN HOORICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf GUIDO VAN HOORICKX bevindt zich op het adres: WESTEINDESTRAAT 177; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in GUIDO VAN HOORICKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUIDO VAN HOORICKX is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO VAN HOORICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO VAN HOORICKX, openstaande posities, locatie van GUIDO VAN HOORICKX op de kaart.

GUIDO VAN HOORICKX is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO VAN HOORICKX, company assigned to the tax number BE03995422363. The company GUIDO VAN HOORICKX is located at the address: WESTEINDESTRAAT 177; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dierenartsen. Products created in GUIDO VAN HOORICKX were not found.
The main activity of GUIDO VAN HOORICKX is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO VAN HOORICKX is not available. You also can look at reviews of GUIDO VAN HOORICKX, open positions, location of GUIDO VAN HOORICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO VAN HOORICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO VAN HOORICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO VAN HOORICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO VAN HOORICKX, employees, financial statistics.