ETIENNE DELWICHE

Contactgegevens ETIENNE DELWICHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE DELWICHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE DELWICHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-HADELIN 15; 5561; HOUYET, België

Telefoon (phone): 82666902 (+32-82666902) 82666902 (+32-82666902)

Fax (fax): +32 (57) 507-87-19 +32 (57) 507-87-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE DELWICHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE DELWICHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE DELWICHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE DELWICHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE DELWICHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE DELWICHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE DELWICHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE DELWICHE
Products information ETIENNE DELWICHE

BTW identificatienummer (tax): BE07912048339
Ondernemingsnummer: 1652862548
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ETIENNE DELWICHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE DELWICHE
(Get full report from official database of BE for ETIENNE DELWICHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE DELWICHE
Addition kinds of activities for ETIENNE DELWICHE

205399. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
871201. Bouwkunde | Architectural engineering
17610000. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
28999916. Kleurstoffen en tinten, huishoudens | Dyes and tints, household
35640101. Luchtreinigingssystemen | Air cleaning systems
36449902. Isolatoren en isolatiematerialen, elektrisch | Insulators and insulation materials, electrical
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
80110508. Gynaecoloog | Gynecologist

Werken bij ETIENNE DELWICHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE DELWICHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE DELWICHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE DELWICHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AMBY

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE DELWICHE in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE DELWICHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE DELWICHE. Laat een reactie achter voor ETIENNE DELWICHE. ETIENNE DELWICHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE DELWICHE. Leave a respond for ETIENNE DELWICHE. ETIENNE DELWICHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE DELWICHE op de google maps. Adres en contacten ETIENNE DELWICHE
Location of ETIENNE DELWICHE on the google maps. Address and contacts of ETIENNE DELWICHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE DELWICHE ETIENNE DELWICHE: STةPHANIE MOREAU DE MELEN | HILAIRE VAN HECKE | ASSYST BVBA | CIVIS G.I.E. | De Kampert b.v.b.a.

Other related companies as ETIENNE DELWICHE: STةPHANIE MOREAU DE MELEN | HILAIRE VAN HECKE | ASSYST BVBA | CIVIS G.I.E. | De Kampert b.v.b.a.

ETIENNE DELWICHE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE DELWICHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912048339. Het bedrijf ETIENNE DELWICHE bevindt zich op het adres: RUE SAINT-HADELIN 15; 5561; HOUYET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in ETIENNE DELWICHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE DELWICHE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE DELWICHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE DELWICHE, openstaande posities, locatie van ETIENNE DELWICHE op de kaart.

ETIENNE DELWICHE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE DELWICHE, company assigned to the tax number BE07912048339. The company ETIENNE DELWICHE is located at the address: RUE SAINT-HADELIN 15; 5561; HOUYET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dierenartsen. Products created in ETIENNE DELWICHE were not found.
The main activity of ETIENNE DELWICHE is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE DELWICHE is not available. You also can look at reviews of ETIENNE DELWICHE, open positions, location of ETIENNE DELWICHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE DELWICHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE DELWICHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE DELWICHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE DELWICHE, employees, financial statistics.