DOMINIQUE VOTION

Contactgegevens DOMINIQUE VOTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE VOTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE VOTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CIT? DELR?E 28; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43664033 (+32-43664033) 43664033 (+32-43664033)

Fax (fax): +32 (4) 895-34-55 +32 (4) 895-34-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE VOTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE VOTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE VOTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE VOTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE VOTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE VOTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE VOTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE VOTION
Products information DOMINIQUE VOTION

BTW identificatienummer (tax): BE06792816162
Ondernemingsnummer: 1602600097
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DOMINIQUE VOTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE VOTION
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE VOTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE VOTION
Addition kinds of activities for DOMINIQUE VOTION

17999929. Teken installatie en onderhoud | Sign installation and maintenance
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
27410200. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
28990300. Gelatine | Gelatin
50120304. Pop-up campers | Pop-up campers

Werken bij DOMINIQUE VOTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE VOTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE VOTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE VOTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE VOTION in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE VOTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE VOTION. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE VOTION. DOMINIQUE VOTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE VOTION. Leave a respond for DOMINIQUE VOTION. DOMINIQUE VOTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE VOTION op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE VOTION
Location of DOMINIQUE VOTION on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE VOTION

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE VOTION DOMINIQUE VOTION: FORTIS | RCI | RAF SEL | L'informatique Benoit | VAN AKEN

Other related companies as DOMINIQUE VOTION: FORTIS | RCI | RAF SEL | L'informatique Benoit | VAN AKEN

DOMINIQUE VOTION is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE VOTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06792816162. Het bedrijf DOMINIQUE VOTION bevindt zich op het adres: CIT? DELR?E 28; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in DOMINIQUE VOTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE VOTION is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE VOTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE VOTION, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE VOTION op de kaart.

DOMINIQUE VOTION is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE VOTION, company assigned to the tax number BE06792816162. The company DOMINIQUE VOTION is located at the address: CIT? DELR?E 28; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dierenartsen. Products created in DOMINIQUE VOTION were not found.
The main activity of DOMINIQUE VOTION is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE VOTION is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE VOTION, open positions, location of DOMINIQUE VOTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE VOTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE VOTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE VOTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE VOTION, employees, financial statistics.