BRIGITTE TRICOT

Contactgegevens BRIGITTE TRICOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIGITTE TRICOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIGITTE TRICOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): W?RYSTRAAT 13; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26442244 (+32-26442244) 26442244 (+32-26442244)

Fax (fax): +32 (71) 119-13-27 +32 (71) 119-13-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIGITTE TRICOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIGITTE TRICOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIGITTE TRICOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIGITTE TRICOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIGITTE TRICOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIGITTE TRICOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIGITTE TRICOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIGITTE TRICOT
Products information BRIGITTE TRICOT

BTW identificatienummer (tax): BE08602539062
Ondernemingsnummer: 4314300537
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BRIGITTE TRICOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIGITTE TRICOT
(Get full report from official database of BE for BRIGITTE TRICOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIGITTE TRICOT
Addition kinds of activities for BRIGITTE TRICOT

382203. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
519908. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)
25170000. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
31310200. Hiel delen voor schoenen | Heel parts for shoes
37159900. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
38290400. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
50920103. Postzegels, filatelier | Stamps, philatelist
76999914. Automatische teller machine (atm) reparatie | Automated teller machine (atm) repair
87349909. Bodemanalyse | Soil analysis

Werken bij BRIGITTE TRICOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIGITTE TRICOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIGITTE TRICOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIGITTE TRICOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Elektromecanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van BRIGITTE TRICOT in sociale netwerken
Look for responds of BRIGITTE TRICOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIGITTE TRICOT. Laat een reactie achter voor BRIGITTE TRICOT. BRIGITTE TRICOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIGITTE TRICOT. Leave a respond for BRIGITTE TRICOT. BRIGITTE TRICOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIGITTE TRICOT op de google maps. Adres en contacten BRIGITTE TRICOT
Location of BRIGITTE TRICOT on the google maps. Address and contacts of BRIGITTE TRICOT

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIGITTE TRICOT BRIGITTE TRICOT: PIZZA LA COMEDIA | VERBAEYS | TONS ET COULEURS | Puffet Fran?oise | FRANCOIS VANDERVAEREN

Other related companies as BRIGITTE TRICOT: PIZZA LA COMEDIA | VERBAEYS | TONS ET COULEURS | Puffet Fran?oise | FRANCOIS VANDERVAEREN

BRIGITTE TRICOT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRIGITTE TRICOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602539062. Het bedrijf BRIGITTE TRICOT bevindt zich op het adres: W?RYSTRAAT 13; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in BRIGITTE TRICOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRIGITTE TRICOT is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIGITTE TRICOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIGITTE TRICOT, openstaande posities, locatie van BRIGITTE TRICOT op de kaart.

BRIGITTE TRICOT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRIGITTE TRICOT, company assigned to the tax number BE08602539062. The company BRIGITTE TRICOT is located at the address: W?RYSTRAAT 13; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dierenartsen. Products created in BRIGITTE TRICOT were not found.
The main activity of BRIGITTE TRICOT is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIGITTE TRICOT is not available. You also can look at reviews of BRIGITTE TRICOT, open positions, location of BRIGITTE TRICOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIGITTE TRICOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIGITTE TRICOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIGITTE TRICOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIGITTE TRICOT, employees, financial statistics.