FLSAINT ROCH COUVIN SA

Contactgegevens FLSAINT ROCH COUVIN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSAINT ROCH COUVIN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSAINT ROCH COUVIN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De La Gare 36 5660 Couvin - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-60-34-56-51 32-60-34-56-51

Fax (fax): 32-60-34-56-58 32-60-34-56-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSAINT ROCH COUVIN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSAINT ROCH COUVIN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSAINT ROCH COUVIN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSAINT ROCH COUVIN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSAINT ROCH COUVIN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSAINT ROCH COUVIN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSAINT ROCH COUVIN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSAINT ROCH COUVIN SA
Products information FLSAINT ROCH COUVIN SA

BTW identificatienummer (tax): BE02391967773
Ondernemingsnummer: 5077850341
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLSAINT ROCH COUVIN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilers, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSAINT ROCH COUVIN SA
(Get full report from official database of BE for FLSAINT ROCH COUVIN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSAINT ROCH COUVIN SA
Addition kinds of activities for FLSAINT ROCH COUVIN SA

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
37329901. Bootkits, geen modellen | Boat kits, not models
38299916. Scintillatie detectoren | Scintillation detectors
50630203. Stroomonderbrekers | Circuit breakers

Werken bij FLSAINT ROCH COUVIN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSAINT ROCH COUVIN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSAINT ROCH COUVIN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSAINT ROCH COUVIN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van FLSAINT ROCH COUVIN SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSAINT ROCH COUVIN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSAINT ROCH COUVIN SA. Laat een reactie achter voor FLSAINT ROCH COUVIN SA. FLSAINT ROCH COUVIN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSAINT ROCH COUVIN SA. Leave a respond for FLSAINT ROCH COUVIN SA. FLSAINT ROCH COUVIN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSAINT ROCH COUVIN SA op de google maps. Adres en contacten FLSAINT ROCH COUVIN SA
Location of FLSAINT ROCH COUVIN SA on the google maps. Address and contacts of FLSAINT ROCH COUVIN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSAINT ROCH COUVIN SA FLSAINT ROCH COUVIN SA: D&S Slaapcomfort | SHELL | B.B.M.S. NV | KVC ZW.DUIV.WESTMEERBEEK | DE PLANTAGE

Other related companies as FLSAINT ROCH COUVIN SA: D&S Slaapcomfort | SHELL | B.B.M.S. NV | KVC ZW.DUIV.WESTMEERBEEK | DE PLANTAGE

FLSAINT ROCH COUVIN SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSAINT ROCH COUVIN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02391967773. Het bedrijf FLSAINT ROCH COUVIN SA bevindt zich op het adres: R. De La Gare 36 5660 Couvin - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 304,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boilers, industrial. Producten gemaakt in FLSAINT ROCH COUVIN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSAINT ROCH COUVIN SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSAINT ROCH COUVIN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSAINT ROCH COUVIN SA, openstaande posities, locatie van FLSAINT ROCH COUVIN SA op de kaart.

FLSAINT ROCH COUVIN SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSAINT ROCH COUVIN SA, company assigned to the tax number BE02391967773. The company FLSAINT ROCH COUVIN SA is located at the address: R. De La Gare 36 5660 Couvin - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 304,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boilers, industrial. Products created in FLSAINT ROCH COUVIN SA were not found.
The main activity of FLSAINT ROCH COUVIN SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSAINT ROCH COUVIN SA is not available. You also can look at reviews of FLSAINT ROCH COUVIN SA, open positions, location of FLSAINT ROCH COUVIN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSAINT ROCH COUVIN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSAINT ROCH COUVIN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSAINT ROCH COUVIN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSAINT ROCH COUVIN SA, employees, financial statistics.