A. DANDIEN

Contactgegevens A. DANDIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DANDIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DANDIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSE STEENWEG 1359BE; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23742680 (+32-23742680) 23742680 (+32-23742680)

Fax (fax): +32 (81) 582-52-41 +32 (81) 582-52-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DANDIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DANDIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DANDIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DANDIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DANDIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DANDIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DANDIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DANDIEN
Products information A. DANDIEN

BTW identificatienummer (tax): BE02519134521
Ondernemingsnummer: 9273254394
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in A. DANDIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DANDIEN
(Get full report from official database of BE for A. DANDIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DANDIEN
Addition kinds of activities for A. DANDIEN

17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
35310813. Subsoiler bijlagen, trekker gemonteerd | Subsoiler attachments, tractor mounted
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
38420110. Neusproppen | Nose plugs
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
59899900. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec

Werken bij A. DANDIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DANDIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DANDIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DANDIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

Zoek naar antwoorden van A. DANDIEN in sociale netwerken
Look for responds of A. DANDIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DANDIEN. Laat een reactie achter voor A. DANDIEN. A. DANDIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DANDIEN. Leave a respond for A. DANDIEN. A. DANDIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DANDIEN op de google maps. Adres en contacten A. DANDIEN
Location of A. DANDIEN on the google maps. Address and contacts of A. DANDIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DANDIEN A. DANDIEN: CORPS DE POMPIERS | FRANS DECEUNINCK | GTR Toitures | K.W.H. | Vallée des Fées

Other related companies as A. DANDIEN: CORPS DE POMPIERS | FRANS DECEUNINCK | GTR Toitures | K.W.H. | Vallée des Fées

A. DANDIEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DANDIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02519134521. Het bedrijf A. DANDIEN bevindt zich op het adres: WATERLOOSE STEENWEG 1359BE; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in A. DANDIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. DANDIEN is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DANDIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DANDIEN, openstaande posities, locatie van A. DANDIEN op de kaart.

A. DANDIEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DANDIEN, company assigned to the tax number BE02519134521. The company A. DANDIEN is located at the address: WATERLOOSE STEENWEG 1359BE; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dierenartsen. Products created in A. DANDIEN were not found.
The main activity of A. DANDIEN is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DANDIEN is not available. You also can look at reviews of A. DANDIEN, open positions, location of A. DANDIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DANDIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DANDIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DANDIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DANDIEN, employees, financial statistics.