SANI

Contactgegevens SANI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DE DIXMUDE 25; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22187981 (+32-22187981) 22187981 (+32-22187981)

Fax (fax): +32 (15) 300-30-49 +32 (15) 300-30-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANI
Products information SANI

BTW identificatienummer (tax): BE01181274414
Ondernemingsnummer: 1485321044
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in SANI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANI
(Get full report from official database of BE for SANI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANI
Addition kinds of activities for SANI

495399. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
602299. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
24520101. Kipkoepels, geprefabriceerd, hout | Chicken coops, prefabricated, wood
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
34920000. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
34930000. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
73891403. Barter uitwisseling | Barter exchange
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij SANI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANI. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van SANI in sociale netwerken
Look for responds of SANI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANI. Laat een reactie achter voor SANI. SANI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANI. Leave a respond for SANI. SANI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANI op de google maps. Adres en contacten SANI
Location of SANI on the google maps. Address and contacts of SANI

Andere gerelateerde bedrijven als come SANI SANI: HUBERT PLETINCKX | HUIS DIEGENANT | KRISTA DE RUDDERE | OPTILUX-PLASTICS | ICI PARIS XL

Other related companies as SANI: HUBERT PLETINCKX | HUIS DIEGENANT | KRISTA DE RUDDERE | OPTILUX-PLASTICS | ICI PARIS XL

SANI is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01181274414. Het bedrijf SANI bevindt zich op het adres: BOULEVARD DE DIXMUDE 25; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diepvriesproducten; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SANI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANI is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANI, openstaande posities, locatie van SANI op de kaart.

SANI is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANI, company assigned to the tax number BE01181274414. The company SANI is located at the address: BOULEVARD DE DIXMUDE 25; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diepvriesproducten; Voedingsspeciaalzaken. Products created in SANI were not found.
The main activity of SANI is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SANI is not available. You also can look at reviews of SANI, open positions, location of SANI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANI, employees, financial statistics.