ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT
Private companiesAgricultural Services • ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT

Contactgegevens ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAROUSSESQUARE 6; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23432312 (+32-23432312) 23432312 (+32-23432312)

Fax (fax): +32 (82) 274-93-11 +32 (82) 274-93-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT
Products information ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT

BTW identificatienummer (tax): BE04171752929
Ondernemingsnummer: 3711151123
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT
(Get full report from official database of BE for ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT
Addition kinds of activities for ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT

2821. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
721900. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
873100. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
02799902. Laboratorium dierenboerderij | Laboratory animal farm
36330103. Wasmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Washing machines, household: including coin-operated
50910103. Zwembaden, apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, equipment and supplies

Werken bij ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT in sociale netwerken
Look for responds of ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT. Laat een reactie achter voor ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT. ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT. Leave a respond for ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT. ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT op de google maps. Adres en contacten ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT
Location of ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT on the google maps. Address and contacts of ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT: Fiduciaire Athena | Veemarkt | Agadir Oufala SPRL | BP & MC NV | ?T ALLEGAARTJE

Other related companies as ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT: Fiduciaire Athena | Veemarkt | Agadir Oufala SPRL | BP & MC NV | ?T ALLEGAARTJE

ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04171752929. Het bedrijf ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT bevindt zich op het adres: LAROUSSESQUARE 6; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh. Producten gemaakt in ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT, openstaande posities, locatie van ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT op de kaart.

ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT, company assigned to the tax number BE04171752929. The company ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT is located at the address: LAROUSSESQUARE 6; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diepvriesproducten Gh. Products created in ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT were not found.
The main activity of ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT is not available. You also can look at reviews of ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT, open positions, location of ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZOLIMPEX-IMPORT-EXPORT, employees, financial statistics.