YAMINA CHAO

Contactgegevens YAMINA CHAO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YAMINA CHAO: address, phone, fax, email, website, opening hours

YAMINA CHAO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSTRAAT 16; 1851; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22692074 (+32-22692074) 22692074 (+32-22692074)

Fax (fax): +32 (50) 884-30-36 +32 (50) 884-30-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YAMINA CHAO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YAMINA CHAO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YAMINA CHAO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YAMINA CHAO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YAMINA CHAO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YAMINA CHAO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YAMINA CHAO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YAMINA CHAO
Products information YAMINA CHAO

BTW identificatienummer (tax): BE07494567871
Ondernemingsnummer: 7862335205
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in YAMINA CHAO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YAMINA CHAO
(Get full report from official database of BE for YAMINA CHAO)

Aanvulling soorten activiteiten voor YAMINA CHAO
Addition kinds of activities for YAMINA CHAO

782203. Filmafbeelding | Motion picture distribution
17310101. Warmtekrachtkoppeling specialisatie | Cogeneration specialization
20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
23429906. Moederschap bras en korsetten | Maternity bras and corsets
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
70410202. Huisvesting, organisatie | Lodging house, organization

Werken bij YAMINA CHAO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YAMINA CHAO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YAMINA CHAO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YAMINA CHAO. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

Zoek naar antwoorden van YAMINA CHAO in sociale netwerken
Look for responds of YAMINA CHAO in social networks

Lees alle opmerkingen voor YAMINA CHAO. Laat een reactie achter voor YAMINA CHAO. YAMINA CHAO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YAMINA CHAO. Leave a respond for YAMINA CHAO. YAMINA CHAO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YAMINA CHAO op de google maps. Adres en contacten YAMINA CHAO
Location of YAMINA CHAO on the google maps. Address and contacts of YAMINA CHAO

Andere gerelateerde bedrijven als come YAMINA CHAO YAMINA CHAO: FLMEUBELFABRIEK ACHIEL & ANDRE DECRUY NV | DE ZIGEUNER | Naert I | ROBERT DEVOLDER | Brasserie de la Maison de la Culture

Other related companies as YAMINA CHAO: FLMEUBELFABRIEK ACHIEL & ANDRE DECRUY NV | DE ZIGEUNER | Naert I | ROBERT DEVOLDER | Brasserie de la Maison de la Culture

YAMINA CHAO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YAMINA CHAO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494567871. Het bedrijf YAMINA CHAO bevindt zich op het adres: MECHELSTRAAT 16; 1851; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh. Producten gemaakt in YAMINA CHAO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YAMINA CHAO is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YAMINA CHAO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YAMINA CHAO, openstaande posities, locatie van YAMINA CHAO op de kaart.

YAMINA CHAO is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is YAMINA CHAO, company assigned to the tax number BE07494567871. The company YAMINA CHAO is located at the address: MECHELSTRAAT 16; 1851; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diepvriesproducten Gh. Products created in YAMINA CHAO were not found.
The main activity of YAMINA CHAO is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YAMINA CHAO is not available. You also can look at reviews of YAMINA CHAO, open positions, location of YAMINA CHAO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YAMINA CHAO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YAMINA CHAO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YAMINA CHAO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YAMINA CHAO, employees, financial statistics.