OCTOPUSS ICE SERVICE

Contactgegevens OCTOPUSS ICE SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCTOPUSS ICE SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCTOPUSS ICE SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT-BIJGAARDENSTRAAT 70; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23959515 (+32-23959515) 23959515 (+32-23959515)

Fax (fax): +32 (71) 221-47-82 +32 (71) 221-47-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCTOPUSS ICE SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCTOPUSS ICE SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCTOPUSS ICE SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCTOPUSS ICE SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCTOPUSS ICE SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCTOPUSS ICE SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCTOPUSS ICE SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCTOPUSS ICE SERVICE
Products information OCTOPUSS ICE SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07908752441
Ondernemingsnummer: 1038726806
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in OCTOPUSS ICE SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCTOPUSS ICE SERVICE
(Get full report from official database of BE for OCTOPUSS ICE SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCTOPUSS ICE SERVICE
Addition kinds of activities for OCTOPUSS ICE SERVICE

279100. zetwerk | Typesetting
22530103. T-shirts en tops, breien | T-shirts and tops, knit
24999908. Fellies, hout | Fellies, wood
28229909. Polyethyleen, Chloorsulfonaat, Hypalon | Polyethylene, chlorosulfonated, hypalon
57310000. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
61119902. Export / import bank | Export/import bank
72310103. Gezichtssalons | Facial salons

Werken bij OCTOPUSS ICE SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCTOPUSS ICE SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCTOPUSS ICE SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCTOPUSS ICE SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van OCTOPUSS ICE SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of OCTOPUSS ICE SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCTOPUSS ICE SERVICE. Laat een reactie achter voor OCTOPUSS ICE SERVICE. OCTOPUSS ICE SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCTOPUSS ICE SERVICE. Leave a respond for OCTOPUSS ICE SERVICE. OCTOPUSS ICE SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCTOPUSS ICE SERVICE op de google maps. Adres en contacten OCTOPUSS ICE SERVICE
Location of OCTOPUSS ICE SERVICE on the google maps. Address and contacts of OCTOPUSS ICE SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come OCTOPUSS ICE SERVICE OCTOPUSS ICE SERVICE: Katarina Delikatessen | M.D.S. | COIFFURE MODELS | Van Britsom Vincent | GEORGES PLUMAT

Other related companies as OCTOPUSS ICE SERVICE: Katarina Delikatessen | M.D.S. | COIFFURE MODELS | Van Britsom Vincent | GEORGES PLUMAT

OCTOPUSS ICE SERVICE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCTOPUSS ICE SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07908752441. Het bedrijf OCTOPUSS ICE SERVICE bevindt zich op het adres: GROOT-BIJGAARDENSTRAAT 70; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh. Producten gemaakt in OCTOPUSS ICE SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCTOPUSS ICE SERVICE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCTOPUSS ICE SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCTOPUSS ICE SERVICE, openstaande posities, locatie van OCTOPUSS ICE SERVICE op de kaart.

OCTOPUSS ICE SERVICE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCTOPUSS ICE SERVICE, company assigned to the tax number BE07908752441. The company OCTOPUSS ICE SERVICE is located at the address: GROOT-BIJGAARDENSTRAAT 70; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diepvriesproducten Gh. Products created in OCTOPUSS ICE SERVICE were not found.
The main activity of OCTOPUSS ICE SERVICE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OCTOPUSS ICE SERVICE is not available. You also can look at reviews of OCTOPUSS ICE SERVICE, open positions, location of OCTOPUSS ICE SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCTOPUSS ICE SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCTOPUSS ICE SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCTOPUSS ICE SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCTOPUSS ICE SERVICE, employees, financial statistics.