JOMI INVEST

Contactgegevens JOMI INVEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOMI INVEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOMI INVEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERIC DELEUSTRAAT 58; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50212164 (+32-50212164) 50212164 (+32-50212164)

Fax (fax): +32 (61) 298-72-17 +32 (61) 298-72-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOMI INVEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOMI INVEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOMI INVEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOMI INVEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOMI INVEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOMI INVEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOMI INVEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOMI INVEST
Products information JOMI INVEST

BTW identificatienummer (tax): BE04230804443
Ondernemingsnummer: 7214416503
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JOMI INVEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diepvriesproducten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOMI INVEST
(Get full report from official database of BE for JOMI INVEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOMI INVEST
Addition kinds of activities for JOMI INVEST

328106. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
367499. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
769921. Gun diensten | Gun services
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
20460206. Saladeolie, maïs | Salad oil, corn
24490206. Tubs, hout: gecoördineerd | Tubs, wood: coopered
42120101. Diervervoer | Animal transport
42139900. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
47310202. Buitenlandse goederenvervoer | Foreign freight forwarding
51220206. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric

Werken bij JOMI INVEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOMI INVEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOMI INVEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOMI INVEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Huishoudhulp Brugge m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van JOMI INVEST in sociale netwerken
Look for responds of JOMI INVEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOMI INVEST. Laat een reactie achter voor JOMI INVEST. JOMI INVEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOMI INVEST. Leave a respond for JOMI INVEST. JOMI INVEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOMI INVEST op de google maps. Adres en contacten JOMI INVEST
Location of JOMI INVEST on the google maps. Address and contacts of JOMI INVEST

Andere gerelateerde bedrijven als come JOMI INVEST JOMI INVEST: Entreprise de Travail Adapté de Waremme | FRITERIE AU CHALET | Rosbach A | Auto's VDV Kontich | FLINTERSIG NV

Other related companies as JOMI INVEST: Entreprise de Travail Adapté de Waremme | FRITERIE AU CHALET | Rosbach A | Auto's VDV Kontich | FLINTERSIG NV

JOMI INVEST is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOMI INVEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04230804443. Het bedrijf JOMI INVEST bevindt zich op het adres: ALBERIC DELEUSTRAAT 58; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 439,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diepvriesproducten Gh. Producten gemaakt in JOMI INVEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOMI INVEST is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOMI INVEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOMI INVEST, openstaande posities, locatie van JOMI INVEST op de kaart.

JOMI INVEST is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOMI INVEST, company assigned to the tax number BE04230804443. The company JOMI INVEST is located at the address: ALBERIC DELEUSTRAAT 58; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 439,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diepvriesproducten Gh. Products created in JOMI INVEST were not found.
The main activity of JOMI INVEST is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOMI INVEST is not available. You also can look at reviews of JOMI INVEST, open positions, location of JOMI INVEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOMI INVEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOMI INVEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOMI INVEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOMI INVEST, employees, financial statistics.