MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

Contactgegevens MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 28; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93605112 (+32-93605112) 93605112 (+32-93605112)

Fax (fax): +32 (53) 567-91-43 +32 (53) 567-91-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM
Products information MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE06018005371
Ondernemingsnummer: 2729522705
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
3823. Process controle instrumenten | Process control instruments
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
20240103. Ijsmelk, bulk | Ice milk, bulk
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
50649902. Apparatuur onderdelen, huishoudelijk | Appliance parts, household
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores

Werken bij MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je staat in op de houtafdeling van een bedrijf dat tribunes maakt - Je produceert de houten stoelonderdelen voor de tribunes op maat - Je werkt met CNC-machine - Beitsen, schuren, ...

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. Leave a respond for MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM. MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM
Location of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: CARBU G.C. | Lintermans F | G.T.I. NV | JEAN-JACQUES LOUMAYE | O. GOVAERTS

Other related companies as MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM: CARBU G.C. | Lintermans F | G.T.I. NV | JEAN-JACQUES LOUMAYE | O. GOVAERTS

MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06018005371. Het bedrijf MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 28; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres. Producten gemaakt in MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM op de kaart.

MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, company assigned to the tax number BE06018005371. The company MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is located at the address: STATIONSTRAAT 28; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres. Products created in MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM were not found.
The main activity of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, open positions, location of MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER ZOTTEGEM, employees, financial statistics.