MOBISTAR CENTER CITY 2

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • MOBISTAR CENTER CITY 2
Private companiesSocial Services • MOBISTAR CENTER CITY 2

Contactgegevens MOBISTAR CENTER CITY 2: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER CITY 2: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER CITY 2

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 123; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22180715 (+32-22180715) 22180715 (+32-22180715)

Fax (fax): +32 (84) 587-69-22 +32 (84) 587-69-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER CITY 2: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER CITY 2"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER CITY 2"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER CITY 2, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER CITY 2. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER CITY 2, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER CITY 2. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER CITY 2
Products information MOBISTAR CENTER CITY 2

BTW identificatienummer (tax): BE01436981201
Ondernemingsnummer: 2632019042
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MOBISTAR CENTER CITY 2 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER CITY 2
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER CITY 2)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER CITY 2
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER CITY 2

329205. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
07219901. Gewasbeschermingsdiensten | Crop seeding services
07230401. Fruit (boerderij-gedroogde) verpakkingsdiensten | Fruit (farm-dried) packing services
20879903. Extracten, aroma | Extracts, flavoring
22589901. Kleuren en afwerken van kantartikelen en warp-breien | Dyeing and finishing lace goods and warp knit fabric
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
80210106. Pedodontist | Pedodontist
97119904. Marine Corps | Marine corps

Werken bij MOBISTAR CENTER CITY 2: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER CITY 2: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER CITY 2. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER CITY 2. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER CITY 2 in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER CITY 2 in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER CITY 2. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER CITY 2. MOBISTAR CENTER CITY 2 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER CITY 2. Leave a respond for MOBISTAR CENTER CITY 2. MOBISTAR CENTER CITY 2 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER CITY 2 op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER CITY 2
Location of MOBISTAR CENTER CITY 2 on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER CITY 2

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER CITY 2 MOBISTAR CENTER CITY 2: BEENHOUWERIJ PETER | JOSE MICHEL | DE BELLEFLEUR | M?TIERS DU BOIS | COIFFURE KRIS

Other related companies as MOBISTAR CENTER CITY 2: BEENHOUWERIJ PETER | JOSE MICHEL | DE BELLEFLEUR | M?TIERS DU BOIS | COIFFURE KRIS

MOBISTAR CENTER CITY 2 is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER CITY 2, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01436981201. Het bedrijf MOBISTAR CENTER CITY 2 bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 123; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres. Producten gemaakt in MOBISTAR CENTER CITY 2 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER CITY 2 is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER CITY 2 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER CITY 2, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER CITY 2 op de kaart.

MOBISTAR CENTER CITY 2 is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER CITY 2, company assigned to the tax number BE01436981201. The company MOBISTAR CENTER CITY 2 is located at the address: NIEUWSTRAAT 123; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres. Products created in MOBISTAR CENTER CITY 2 were not found.
The main activity of MOBISTAR CENTER CITY 2 is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER CITY 2 is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER CITY 2, open positions, location of MOBISTAR CENTER CITY 2 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER CITY 2, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER CITY 2, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER CITY 2, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER CITY 2, employees, financial statistics.