MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER

Contactgegevens MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 71; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93489999 (+32-93489999) 93489999 (+32-93489999)

Fax (fax): +32 (61) 633-19-21 +32 (61) 633-19-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER
Products information MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE08663787841
Ondernemingsnummer: 5226989746
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER

01759910. Prune Orchard | Prune orchard
14119906. Quartziet, afmeting-quarrying | Quartzite, dimension-quarrying
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
28340803. Jodium, tinctuur van | Iodine, tincture of
30899908. Kombinaties, kunststoffen | Combs, plastics
50470101. Bedden, ziekenhuis | Beds, hospital
51399900. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
87340102. Stralingsdosimetrie laboratorium | Radiation dosimetry laboratory

Werken bij MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexi Jobber Kledingswinkel te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke klingswinkel te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een persoon die onder flexi-job wil bijwerken.

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER. MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER. Leave a respond for MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER. MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER
Location of MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER: FLFARM FRITES BELGIUM NV | Van Den Hende B | RUBO CONSULTING | CLAUDIA DE BISSCHOP | S.V.D.P.-Ch?teau Fun

Other related companies as MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER: FLFARM FRITES BELGIUM NV | Van Den Hende B | RUBO CONSULTING | CLAUDIA DE BISSCHOP | S.V.D.P.-Ch?teau Fun

MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08663787841. Het bedrijf MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER bevindt zich op het adres: MARKT 71; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres. Producten gemaakt in MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER op de kaart.

MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER, company assigned to the tax number BE08663787841. The company MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER is located at the address: MARKT 71; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Mobistar Centres. Products created in MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER were not found.
The main activity of MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER, open positions, location of MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER AUTO SOUND CENTER, employees, financial statistics.