LANDIS PUBLIC NETWORKS

Particuliere bedrijvenBosbouw • LANDIS PUBLIC NETWORKS
Private companiesForestry • LANDIS PUBLIC NETWORKS

Contactgegevens LANDIS PUBLIC NETWORKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANDIS PUBLIC NETWORKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANDIS PUBLIC NETWORKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TECHNOLOGIELAAN 11B201; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16380600 (+32-16380600) 16380600 (+32-16380600)

Fax (fax): +32 (12) 512-58-13 +32 (12) 512-58-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANDIS PUBLIC NETWORKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANDIS PUBLIC NETWORKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANDIS PUBLIC NETWORKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANDIS PUBLIC NETWORKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANDIS PUBLIC NETWORKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANDIS PUBLIC NETWORKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANDIS PUBLIC NETWORKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANDIS PUBLIC NETWORKS
Products information LANDIS PUBLIC NETWORKS

BTW identificatienummer (tax): BE05014678955
Ondernemingsnummer: 3276367187
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LANDIS PUBLIC NETWORKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Informaticaconsulenten; Telecommunicatiesystemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANDIS PUBLIC NETWORKS
(Get full report from official database of BE for LANDIS PUBLIC NETWORKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANDIS PUBLIC NETWORKS
Addition kinds of activities for LANDIS PUBLIC NETWORKS

516299. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
921100. rechtbanken | Courts
16290404. Houtverwijdering | Timber removal
35420100. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
51990301. Vogels, exotisch | Birds, exotic

Werken bij LANDIS PUBLIC NETWORKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANDIS PUBLIC NETWORKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANDIS PUBLIC NETWORKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANDIS PUBLIC NETWORKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

Zoek naar antwoorden van LANDIS PUBLIC NETWORKS in sociale netwerken
Look for responds of LANDIS PUBLIC NETWORKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANDIS PUBLIC NETWORKS. Laat een reactie achter voor LANDIS PUBLIC NETWORKS. LANDIS PUBLIC NETWORKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANDIS PUBLIC NETWORKS. Leave a respond for LANDIS PUBLIC NETWORKS. LANDIS PUBLIC NETWORKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANDIS PUBLIC NETWORKS op de google maps. Adres en contacten LANDIS PUBLIC NETWORKS
Location of LANDIS PUBLIC NETWORKS on the google maps. Address and contacts of LANDIS PUBLIC NETWORKS

Andere gerelateerde bedrijven als come LANDIS PUBLIC NETWORKS LANDIS PUBLIC NETWORKS: Menuiserie Cornet SPRL | De Coster Els | DE BIEHAL | AUTO DOCKX | Goffart A

Other related companies as LANDIS PUBLIC NETWORKS: Menuiserie Cornet SPRL | De Coster Els | DE BIEHAL | AUTO DOCKX | Goffart A

LANDIS PUBLIC NETWORKS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANDIS PUBLIC NETWORKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014678955. Het bedrijf LANDIS PUBLIC NETWORKS bevindt zich op het adres: TECHNOLOGIELAAN 11B201; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Informaticaconsulenten; Telecommunicatiesystemen. Producten gemaakt in LANDIS PUBLIC NETWORKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANDIS PUBLIC NETWORKS is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANDIS PUBLIC NETWORKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANDIS PUBLIC NETWORKS, openstaande posities, locatie van LANDIS PUBLIC NETWORKS op de kaart.

LANDIS PUBLIC NETWORKS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANDIS PUBLIC NETWORKS, company assigned to the tax number BE05014678955. The company LANDIS PUBLIC NETWORKS is located at the address: TECHNOLOGIELAAN 11B201; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Informaticaconsulenten; Telecommunicatiesystemen. Products created in LANDIS PUBLIC NETWORKS were not found.
The main activity of LANDIS PUBLIC NETWORKS is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LANDIS PUBLIC NETWORKS is not available. You also can look at reviews of LANDIS PUBLIC NETWORKS, open positions, location of LANDIS PUBLIC NETWORKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANDIS PUBLIC NETWORKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANDIS PUBLIC NETWORKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANDIS PUBLIC NETWORKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANDIS PUBLIC NETWORKS, employees, financial statistics.