UPC BELGIUM/UPC BELGIUM

Contactgegevens UPC BELGIUM/UPC BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UPC BELGIUM/UPC BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

UPC BELGIUM/UPC BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAZALLAAN 140; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22400800 (+32-22400800) 22400800 (+32-22400800)

Fax (fax): +32 (55) 580-60-27 +32 (55) 580-60-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UPC BELGIUM/UPC BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UPC BELGIUM/UPC BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UPC BELGIUM/UPC BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UPC BELGIUM/UPC BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UPC BELGIUM/UPC BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UPC BELGIUM/UPC BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UPC BELGIUM/UPC BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UPC BELGIUM/UPC BELGIUM
Products information UPC BELGIUM/UPC BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE08770355224
Ondernemingsnummer: 1084045410
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in UPC BELGIUM/UPC BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Diverse informatica-activiteiten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UPC BELGIUM/UPC BELGIUM
(Get full report from official database of BE for UPC BELGIUM/UPC BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor UPC BELGIUM/UPC BELGIUM
Addition kinds of activities for UPC BELGIUM/UPC BELGIUM

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
33399915. Tellurium raffinage (primaire) | Tellurium refining (primary)
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair

Werken bij UPC BELGIUM/UPC BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UPC BELGIUM/UPC BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UPC BELGIUM/UPC BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UPC BELGIUM/UPC BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van UPC BELGIUM/UPC BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of UPC BELGIUM/UPC BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor UPC BELGIUM/UPC BELGIUM. Laat een reactie achter voor UPC BELGIUM/UPC BELGIUM. UPC BELGIUM/UPC BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UPC BELGIUM/UPC BELGIUM. Leave a respond for UPC BELGIUM/UPC BELGIUM. UPC BELGIUM/UPC BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UPC BELGIUM/UPC BELGIUM op de google maps. Adres en contacten UPC BELGIUM/UPC BELGIUM
Location of UPC BELGIUM/UPC BELGIUM on the google maps. Address and contacts of UPC BELGIUM/UPC BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come UPC BELGIUM/UPC BELGIUM UPC BELGIUM/UPC BELGIUM: D & M Deco BVBA | Delancker | Duchateau F | XL-Wash | CATH?RINE VAN BRUAENE

Other related companies as UPC BELGIUM/UPC BELGIUM: D & M Deco BVBA | Delancker | Duchateau F | XL-Wash | CATH?RINE VAN BRUAENE

UPC BELGIUM/UPC BELGIUM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UPC BELGIUM/UPC BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770355224. Het bedrijf UPC BELGIUM/UPC BELGIUM bevindt zich op het adres: CHAZALLAAN 140; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Diverse informatica-activiteiten. Producten gemaakt in UPC BELGIUM/UPC BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UPC BELGIUM/UPC BELGIUM is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UPC BELGIUM/UPC BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UPC BELGIUM/UPC BELGIUM, openstaande posities, locatie van UPC BELGIUM/UPC BELGIUM op de kaart.

UPC BELGIUM/UPC BELGIUM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is UPC BELGIUM/UPC BELGIUM, company assigned to the tax number BE08770355224. The company UPC BELGIUM/UPC BELGIUM is located at the address: CHAZALLAAN 140; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DIENSTEN VOOR TELECOMMUNICATIE; Diverse informatica-activiteiten. Products created in UPC BELGIUM/UPC BELGIUM were not found.
The main activity of UPC BELGIUM/UPC BELGIUM is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UPC BELGIUM/UPC BELGIUM is not available. You also can look at reviews of UPC BELGIUM/UPC BELGIUM, open positions, location of UPC BELGIUM/UPC BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UPC BELGIUM/UPC BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UPC BELGIUM/UPC BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UPC BELGIUM/UPC BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UPC BELGIUM/UPC BELGIUM, employees, financial statistics.