PRAET-ANIMAL CENTER PVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • PRAET-ANIMAL CENTER PVBA
Private companiesInsurance Carriers • PRAET-ANIMAL CENTER PVBA

Contactgegevens PRAET-ANIMAL CENTER PVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRAET-ANIMAL CENTER PVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRAET-ANIMAL CENTER PVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 36; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38869151 (+32-38869151) 38869151 (+32-38869151)

Fax (fax): +32 (4) 871-99-62 +32 (4) 871-99-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRAET-ANIMAL CENTER PVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRAET-ANIMAL CENTER PVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRAET-ANIMAL CENTER PVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRAET-ANIMAL CENTER PVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRAET-ANIMAL CENTER PVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRAET-ANIMAL CENTER PVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRAET-ANIMAL CENTER PVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRAET-ANIMAL CENTER PVBA
Products information PRAET-ANIMAL CENTER PVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04918548583
Ondernemingsnummer: 6364074707
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in PRAET-ANIMAL CENTER PVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRAET-ANIMAL CENTER PVBA
(Get full report from official database of BE for PRAET-ANIMAL CENTER PVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRAET-ANIMAL CENTER PVBA
Addition kinds of activities for PRAET-ANIMAL CENTER PVBA

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
295101. Plaveiselblokken | Paving blocks
301100. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
25910202. Microblinds | Micro blinds
26790301. Wallpaper, reliëf kunststof: gemaakt op textielbekleding | Wallpaper, embossed plastic: made on textile backing
35370106. Laadbakken: draagbaar, verstelbaar en hydraulisch | Loading docks: portable, adjustable, and hydraulic
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing

Werken bij PRAET-ANIMAL CENTER PVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRAET-ANIMAL CENTER PVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRAET-ANIMAL CENTER PVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRAET-ANIMAL CENTER PVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Etudiant(e) Vendeur - vendeuse (M/V), Bruxelles - Rue Fripiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SACHA SHOES

    Type: Studentenjob

    Vous avez de l'expérience en vente dans le secteur du commerce de détail et/ou dans le secteur de l'hôtellerie et de la restauration, vous avez une affinité avec le monde de la mode et vous aimez avoir un bon contact relationnel avec les clients? De plus, vous êtes disponible pour travailler du lundi au dimanche inclus? Alors, vous êtes peut-être le nouveau talent que nous cherchons pour la vente! Rejoignez notre équipe et transmettez votre passion pour la mode à nos clients. Sacha est une entreprise de chaussures internationale ayant plus de 70 filiales dans le Benelux et Allemagne + une boutique en ligne internationale. Chez Sacha, vous travaillez au sein d'une équipe solide où vous pouvez compter sur l'honnêteté, la confiance et la reconnaissance. De plus, vous avez la possibilité d'être le/la premier(e) informé(e) des dernières tendances et des développements dans le secteur de la mode. Au sein d'un environnement énergique et en collaboration avec vos collègues Sacha-friends, vous travaillez avec les collections les plus branchées, allant de nos propres bottes tendance aux élégantes chaussures à lacets italiennes. DESCRIPTION DU POSTE Pour ce poste, nous sommes à la recherche d'un(e) étudiant(e) vendeur(-euse) motivé(e) avec une attitude commerciale. Vous êtes passionné(e) de mode et vous aimez conseiller et styler les personnes. Vous veillez à: Représenter l'image de Sacha et du Sacha lifestyle Accueillir les clients et les renseigner de façon professionnelle afin que ceux-ci quittent le magasin avec un véritable sentiment de satisfaction Assurer la vente des chaussures et accessoires Donner des conseils concernant l'entretien des chaussures et des sacs Rendre le magasin attractif Mettre en œuvre des procédures selon les directives de Sacha Effectuer les activités liées à la réserve adresse: Rue Fripiers Bruxelles, Belgique heures: temps partiel

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van PRAET-ANIMAL CENTER PVBA in sociale netwerken
Look for responds of PRAET-ANIMAL CENTER PVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRAET-ANIMAL CENTER PVBA. Laat een reactie achter voor PRAET-ANIMAL CENTER PVBA. PRAET-ANIMAL CENTER PVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRAET-ANIMAL CENTER PVBA. Leave a respond for PRAET-ANIMAL CENTER PVBA. PRAET-ANIMAL CENTER PVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRAET-ANIMAL CENTER PVBA op de google maps. Adres en contacten PRAET-ANIMAL CENTER PVBA
Location of PRAET-ANIMAL CENTER PVBA on the google maps. Address and contacts of PRAET-ANIMAL CENTER PVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PRAET-ANIMAL CENTER PVBA PRAET-ANIMAL CENTER PVBA: Van Schoor W | MEGEBAT | Bistro (Le) | DECOR DE GEYTER | P. VANHAEREN

Other related companies as PRAET-ANIMAL CENTER PVBA: Van Schoor W | MEGEBAT | Bistro (Le) | DECOR DE GEYTER | P. VANHAEREN

PRAET-ANIMAL CENTER PVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRAET-ANIMAL CENTER PVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04918548583. Het bedrijf PRAET-ANIMAL CENTER PVBA bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 36; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Tuinen. Producten gemaakt in PRAET-ANIMAL CENTER PVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRAET-ANIMAL CENTER PVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRAET-ANIMAL CENTER PVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRAET-ANIMAL CENTER PVBA, openstaande posities, locatie van PRAET-ANIMAL CENTER PVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PRAET-ANIMAL CENTER PVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRAET-ANIMAL CENTER PVBA, company assigned to the tax number BE04918548583. The company PRAET-ANIMAL CENTER PVBA is located at the address: NIEUWSTRAAT 36; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diensten voor huisdieren; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Tuinen. Products created in PRAET-ANIMAL CENTER PVBA were not found.
The main activity of PRAET-ANIMAL CENTER PVBA is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PRAET-ANIMAL CENTER PVBA is not available. You also can look at reviews of PRAET-ANIMAL CENTER PVBA, open positions, location of PRAET-ANIMAL CENTER PVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRAET-ANIMAL CENTER PVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRAET-ANIMAL CENTER PVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRAET-ANIMAL CENTER PVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRAET-ANIMAL CENTER PVBA, employees, financial statistics.